Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (08.22.)

2016. augusztus 22. - Orosdy Dániel

Magasiskola
Gaál István Cannes-ban is elismert drámája Mészöly Miklós műve nyomán, Ivan Andonovval, Bánffy Györggyel, Meszléry Judittal és Harsányi Gáborral. Operatőr: Ragályi Elemér.
Vetítik: Duna World - 11:30

Sharknado - Cápavihar
Méltán népszerű "csinált trash", egy horror és katasztrófafilm határán egyensúlyozó, szándékosan megmosolyogtató tévéfilm a hasonszőrű alkotások tömegével foglalkozó Syfy csatornától és Asylum gyártó-forgalmazótól. Az egykor szebb napokat látott főszereplők: Ian Ziering, Tara Reid, John Heard (Cutter, mi lett belőled?!).
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Blöff
Guy Ritchie legjobb műve A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső mellett (és óta). Szereplők: Brad Pitt, Vinnie Jones, Jason Statham, Ewen Bremner, Benicio Del Toro, Dennis Farina, Alan Ford és Rade Šerbedžija.
Vetítik: TV2 - 21:25

Bízz a szerelemben
A Csillagainkban a hiba rendezőjének vígjátéka Greg Kinnear, Jennifer Connelly, Lily Collins, Logan Lerman, Kristen Bell, és az önmagát alakító Stephen King főszereplésével.
Vetítik: Duna - 23:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3011069608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása