Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (07.28.)

2016. július 28. - Orosdy Dániel

Asszony a viharban
Málnay Levente tévéfilmje Döme Piroska műve nyomán, Piros Ildikóval és Avar Istvánnal. További szereplők: Tolnay Klári, Némethy Ferenc, Tábori Nóra, Tordy Géza, Márkus László, Mécs Károly.
Vetítik: Duna World - 11:30

Vizsga két személyre
Paul Weitz (Egy fiúról, Mocsokváros utcáin) vígjátéka olyan jeles komikusokkal, mint Tina Fey és Paul Rudd. A szinopszis szerint a Princeton egyetem felvételi biztosaként dolgozó Portia (Fey) ellátogat egy alternatív középiskolába, ahol újra találkozik egy főiskolai évfolyamtársával (Rudd), továbbá megtudja, hogy az egyik diák, a tehetséges, de különc Jeremiah nem más, mint a fia, akit annak idején titokban örökbe adott. (BS)
A rendező, Paul Weitz munkássága újabb átlagos, bárki számára emészthető felnőtt fejlődéstörténettel bővül, bár néhol kétségtelenül bevillan, hogy nevéhez azért olyan címek is fűződnek, mint az Amerikai pite. (Kovács Kata kritikája a Filmvilág 2013/08. számában olvasható.)
Vetítik: Duna - 20:25

Mátrix - Újratöltve
A Trilógia még egészen nézhető középső része sok ismerős arccal (Laurence Fishburne, Keanu Reeves, Monica Bellucci, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving, Lambert Wilson, Jada Pinkett Smith).
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Apacsok
Török Ferenc tévéfilmje Bereményi Géza és Kovács Krisztina azonos című drámája alapján a valóságban is létezett magyar indiánmozgalomról, aminek Cseh Tamás volt az egyik kitalálója és vezére. Főszerepben: Csányi Sándor.
Vetítik: Duna - 22:15

apacsok.jpg

Menekülésre ítélve
Claude Sautet klasszikus bűnügyi filmje a halálsort belülről is jól ismerő José Giovanni regénye nyomán, Lino Venturával és Jean-Paul Belmondóval.
Vetítik: Duna - 23:30

A kód neve: Merkúr
Harold Becker thrillere Bruce Willis-szel.
Vetítik: Viasat3 - 23:50

Az ártatlanság ára
Díjnyertes német bűnfilm Kevin Kline-nal. Producer: Roland Emmerich.
Vetítik: RTL Klub - 01:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr888916584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása