Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (07.26.)

2016. július 26. - Orosdy Dániel

Tornyot választok
Mihályfi Imre tévéjátéka Páskándi Géza műve nyomán. Szereplők: Oszter Sándor, Márkus László, Szilágyi Tibor, Madaras József, Koncz Gábor, Balázs Péter, Maros Gábor.
Vetítik: Duna World - 21:30

Szakítópróba
Romantikus vígjáték Ashton Kutcherrel és Brittany Murphy-vel. További szereplők: Christian Kane, David Rasche (Sledge Hammer!).
Vetítik: TV2 - 21:25

A kód
Mimi Leder akciódús szajréfilmje Morgan Freeman, Antonio Banderas, Radha Mitchell, Robert Forster, Rade Šerbedžija  és Tom Hardy főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 21:30

A lökött tesó
Jesse Peretz (...perec!!! :D ) elismert és a anyagilag is sikeres dramedy-je. Szereplők: Paul Rudd, Elizabeth Banks, Zooey Deschanel, Emily Mortimer, Adam Scott, Steve Coogan, Hugh Dancy, Rashida Jones, T. J. Miller.
Vetítik: Duna - 22:20

idiot_brother.jpg

Lockout - A titok nyitja
Sci-fi-akciófilm Luc Besson író-producertől, többek között Guy Pearce-szel, Maggie Grace-szel és Peter Stormare-rel. És John Carpenternek már papírja is van róla, hogy az ő Menekülés-filmjeiből lopták szinte az egészet!
Vetítik: Film+ - 23:05

A nagy hadgyakorlat
René Clair rangos díjakkal elismert filmje Michèle Morgan, Gérard Philipe és Jean Desailly főszereplésével. A nem kevésbé izgalmas mellékszereplők: Yves Robert (leendő rendezősztár), Brigitte Bardot (leendő szexikon), Magali Noël, Claude Rich.
Vetítik: Duna - 23:50

Kabaré
Bob Fosse Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjak tömegével elismert klasszikusa Christopher Isherwood történetei (valamint az azt feldolgozó színdarab és musical) nyomán, Liza Minnellivel és Michael Yorkkal a főszerepben. További szereplők: Helmut Griem, Joel Grey, Fritz "Harry, hozd a kocsit!" Wepper, Marisa Berenson.
Vetítik: Duna - 01:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr988913762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása