Filmvilág blog

Szeptemberben jön az új Gigor-film

2016. július 14. - filmvilág

Még 2008-ban mutatták be Gigor Attila első filmjét, A nyomozót. Az elmúlt hét évben több filmterve is volt, de végül csak színházban rendezett, illetve az HBO Terápia című tévésorozatán dolgozott. Sokat kellett várni rá, de szeptemberben végre mozikba kerül a második filmje, amelyhez most teaser plakátok is érkeztek.

A Kút szinopszisa: A semmi közepén álló benzinkúton ragad egy kisbusznyi, nyugati munkára tartó prostituált. Miután az ott dolgozó öreg alkoholista rég nem látott fia is feltűnik, az érzelmek mellett jól őrzött titkok is a felszínre törnek.

A kilenc fő(bb) szereplő: Kurta Niké, Trokán Nóra, Pokorny Lia, Irma Milovic, Tzafetaas Roland, Horváth Csaba, Kovács Zsolt, Jankovics Péter, Pusztai Ferenc. A teaser-plakátokon szereplők mellett a filmben látható László Zsolt, Udvaros Dorottya és Apáti Bence is.

A Kút szeptember 22-én kerül országszerte a mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr138887078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása