Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (07.09.)

2016. július 09. - Orosdy Dániel

Szeleburdi vakáció
A szeleburdi család folytatása ugyanazoktól az alkotóktól (Palásthy György rendező, Bálint Ágnes író). Bájos, kedves, nosztalgiára csábító családi film többek között Benedek Miklóssal, Kiss Marival, Turay Idával, Tordai Terivel, Balázs Péterrel, Borbás Gabival, Lőte Attilával, Pásztor Erzsivel.
Vetítik: Duna World - 11:40

A 9-es kórterem
Makk Károly klasszikusa Molnár Tiborral, Makláry Zoltánnal, Darvas Ivánnal, Gábor Miklóssal és Krencsey Marianne-nal.
Vetítik: Duna - 15:20

Pénznyelő
Richard Benjamin vígjátéka David Giler forgatókönyve nyomán, Tom Hanks, Shelley Long és Alexander Godunov főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 16:00

Szellemirtók / Szellemirtók 2.
A nyolcvanas évek egyik legnagyobb vígjátéksikere Bill Murray főszereplésével. Who you gonna call? / Újfent Bill Murray, Dan Aykroyd és Harold Ramis mókázik Ivan Reitman szellemes (...éééérted!) vígjátékában.
Vetítik: AXN - 16:50 / 18:55

Evolúció
Ivan Reitman szórakoztató sci-fi vígjátéka. Szereplők: Seann William Scott, David Duchovny, Orlando Jones, Julianne Moore, Dan Aykroyd és Ted Levine. Nem kicsit emlékeztet Reitman és Aykroyd korábbi nagy sikerére, a Szellemirtókra, szóval nézhető amolyan Szellemirtók 3.gyanánt is.
Vetítik: TV2 - 19:00

Krumplirózsa
A romantikus vígjátékokra specializálódott Garry Marshall (Pretty Woman) rendezése Al Pacino-val és Michelle Pfeifferrel. (Minden érdemük elismerése mellett sem túl szerencsés színészválasztás.)
Vetítik: Duna - 21:10

Elysium - Zárt világ
Neill Blomkamp nemcsak poétikusan fiatal kora miatt érdemelte ki a nézők és a kritika kitüntetett figyelmét, amikor 2009-ben bemutatta első filmjét – mindössze 29 volt –, hanem mert a District 9 olyan szellemes és eredeti módon nyúlt a sci-fi műfajához, ami egy nyári blockbustertől elképzelhetetlen lett volna. (...) Egy Michael Bay-től az Elysium ezzel együtt is csúcsteljesítmény lenne, a District 9 rendezőjétől viszont egyértelműen csalódás. (Baski Sándor)
Szereplők: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, Alice Braga, Diego Luna, William Fichtner.
Vetítik: TV2 - 21:10

elysium.jpg

Féktelenül
A kilencvenes évek egyik meghatározó akciófilmje. Főszereplők: Keanu Reeves, Sandra Bullock és Dennis Hopper.
Vetítik: RTL Klub - 21:35

Marnie
Alfred Hitchcock kései alkotásainak egyike - kiváló, de nem hibátlan thriller Tippi Hedren, Sean Connery és Diane Baker főszereplésével (egy apró szerepben Bruce Dern is feltűnik).
Vetítik: Duna - 23:15

Péntek 13
Cunningham klasszikusának remake-je az erre szakosodott Marcus Nispel rendezőtől.
Vetítik: TV2 - 23:25

Felvéve
Vígjáték Justin Long, Adam Herschman, Jonah Hill és Blake Lively főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 01:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr838875250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása