Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (07.04.)

2016. július 04. - Orosdy Dániel

Hazugságok hálója
Ridley Scott nézhető akcióthrillere Leonardo DiCaprióval és Russell Crowe-val. Forgatókönyv: William Monahan.
Vetítik: Cool - 21:10

Howard, a kacsa
Az első játékfilm egy Marvel-képregény nyomán, mégis inkább minden idők egyik legrosszabb mozijaként híresült el. George Lucas producerrel régi barátai, az American Graffiti és az Indiana Jones és a Végzet Temploma írói dolgoztak együtt a nagyszabású projekten, mely finoman szólva nem úgy sült el, mint várták. (Hogy pontosan mit vártak a sztori alapján, melyben egy űrkacsa egy rockénekesnő iránt lobban szerelemre, roppant érdekes kérdés.) Summa summarum: Ez minden idők legidétlenebb George Lucas-produkciója, egy eleve rossz ötlet még gyengébb kivitelezése. Kihagyhatatlan!
Szereplők: Lea Thompson, Tim Robbins, Jeffrey Jones, David Paymer, Paul Guilfoyle, Richard Edson.
Vetítik: Viasat6 - 22:00

Hová mész nyaralni?
Három epizódból álló vígjáték Mauro Bolognini, Luciano Salce és Alberto Sordi rendezőktől. Ismertebb szereplők: Ugo Tognazzi, Stefania Sandrelli, Paolo Villaggio és maga Sordi.
Vetítik: Duna - 00:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr878864676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása