Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (06.23.)

2016. június 23. - Orosdy Dániel

A váratlan utazás
Málnay Levente tévéfilmje P.G. Wodehouse Hűbele Sámuel (alias Nimród leánya) című nyomán, többek között Kalocsay Miklóssal, Szerencsi Évával, Balázs Péterrel, Tábori Nórával, Szilágyi Tiborral, Garas Dezsővel, Bánsági Ildikóval, Tordy Gézával, Benkő Gyulával, Mensáros Lászlóval és Körmendi Jánossal.
Vetítik: Duna World - 11:20

John Wick
Briliánsan buta sztori (melyben John Wick a kutyája miatt elpusztítja az egész szindikátust), lenyűgözően gazdaságos elbeszélés (mire valók az érmék? És miért nem öli meg Dafoe végre Reeves-t?), és meghökkentően hatékony vígjátéki elemek (udvarias recepcióstól a kutyás monológig) tüntetik ki a kaszkadőrök rendezte John Wicket, amely mindezeken túl sosem látott erővel (tehát A játéknak végénél és a Collateralnál is meggyőzőbben) bizonyítja, hogy a diszkóban az ökölcsapások és a közeli fejlövések a tánc egyik különösen látványos formáját jelentik. (Részlet Nagy V. Gergő Best of 2014 - Szövegek, könyvek, DVD-k című bejegyzéséből)
Szereplők: Keanu Reeves, Adrianne Palicki, Willem Dafoe, John Leguizamo, Bridget Moynahan, Ian McShane.
Vetítik: Film+ - 21:00

Mindenem a tied
A Carl Reiner - Steve Martin rendező-sztár páros kiváló vígjátékainak egyike, melyben a Martin alakította ügyvéd testének egyik oldalát Lily Tomlin nagyképű, halott milliomosnője foglalja el. (Bizony.) További szereplők: Victoria Tennant, Madolyn Smith-Osborne, Richard Libertini, Dana Elcar, Jason Bernard. Forgatókönyv: Phil Alden Robinson.
Vetítik: Duna - 21:20

A nyaraló
Can Togay drámája. Szereplők: Balkay Géza, Törőcsik Mari, Marta Klubowicz, Kováts Adél, Básti Juli, Madaras József, Székely B. Miklós, Reviczky Gábor.
Vetítik: Duna - 23:00

A temetésem szervezem
Elismert dráma Robert Duvall, Bill Murray és Sissy Spacek főszereplésével.
Vetítik: Duna - 00:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr758833738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása