Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (06.20.)

2016. június 20. - Orosdy Dániel

Tücsök
Markos Miklós vígjátéka Esztergályos Cecíliával, Sinkovits Imrével, Psota Irénnel, Pécsi Sándorral, Pécsi Ildikóval (tudtommal nem rokonok), Szirtes Ádámmal, Kiss Manyival, Zenthe Ferenccel, Rajz Jánossal, Csala Zsuzsával és Bánhidi Lászlóval.
Vetítik: Duna World - 11:25

Az eső gyermekei
Francia-dél-koreai animációs fantasy Serge Brussolo műve nyomán.
Vetítik: Film Mánia - 19:25

Itt a nyár, itt van megint
A cápa
"Spielberg ezzel a művével egyrészt megalkotta a tökéletes szórakoztatómozit, másrészt pusztán filmes eszközökkel (no és a hiteltelen megjelenésű, rosszul működő gumicápát helyettesítő uszonnyal) zsigeri félelmet csempészett több generáció pszichéjébe. Még a bevallottan eltúlzott finálét is sikerül hitelessé tennie a végig zseniális vágásnak, operatőri munkának, zenének és színészeknek köszönhetően. A leghatásosabb film, amit valaha egy halról készítettek." (Részlet az Orosdy Dániel kedvenc filmjei című posztból)
Vetítik: TV2 - 21:20

Menekülésre ítélve
Claude Sautet klasszikus bűnügyi filmje a halálsort belülről is jól ismerő José Giovanni regénye nyomán, Lino Venturával és Jean-Paul Belmondóval.
Vetítik: Duna - 02:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr458823924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása