Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (06.10.)

2016. június 10. - Orosdy Dániel

Torquato Tasso
Felvidéki Judit és Gábor Miklós tévéjátéka Bálint Andrással, Venczel Verával, Vass Évával, Jordán Tamással és Kozák Andrással.
Vetítik: Duna World - 11:25

Kramer kontra Kramer
Robert Benton Oscar-díjas remekműve Avery Corman regénye nyomán, Dustin Hoffman és Meryl Streep főszereplésével.
Vetítik: Duna - 20:20

Szeka-túra
Vígjáték Barbra Streisand, Seth Rogen, Kathy Najimy, Brett Cullen és Colin Hanks főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 21:20

Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk
(...) látvány tekintetében übereli az első epizódot, a sztori szempontjából viszont mélyen alatta marad annak, mivel nem egyéb, mint permanens akció- és poéndömping, értékelhető cselekmény nélkül. Szapora beszédű hőseinknek ezúttal a kubai kormány által támogatott miami drogbáróval gyűlik meg a bajuk, a két és fél órás, fordulatoktól mentes projekt történései ennyiben össze is foglalhatók. A Bad Boys 2. mégsem érdektelen, netán unalmas film, hiszen háromfős vágóstábjának köszönhetően a narráció hézagai is dinamizmussal telítettek. Az akciójelenetek természetesen ütnek – itt látható az utóbbi évtizedek egyik legparázsabb, úgy negyedórás, és hozzávetőleg három-négy tucatnyi járművet a szeméttelepre utaló autós üldözése –, a végeredmény mégsem kifogástalan. (Pápai Zsolt)
Michael Bay akcióvígjátékának főszereplői Martin Lawrence és Will Smith, de feltűnik benne Jordi Mollà, Gabrielle Union, Peter Stormare, Theresa Randle, Joe Pantoliano, Oleg Taktarov, Jon Seda, Michael Shannon és Henry Rollins is. A forgatókönyv társszerzője: Ron Shelton.
Vetítik: Viasat3 - 23:25

A bosszú jogán
Roger Donaldson thrillere Nicolas Cage főszereplésével. További szereplők: January Jones, Guy Pearce, Xander Berkeley.
Vetítik: Film+ - 01:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr668796246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása