Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (05.18.)

2016. május 18. - Orosdy Dániel

Könnyű kis gyilkosság
Rényi Tamás "ál-bűnűgyi komédiája" Királyhegyi Pál regénye és Palásthy György forgatókönyve alapján, Darvas Iván, Tordai Teri, Váradi Hédi, Bárdy György és Márkus László főszereplésével.
Vetítik: Duna World - 11:20

Bond lányok az örökkévalóságnak
Dokumentumfilm mindazon lányokról, nőkről és asszonyokról, akik abban a különleges szerencsében részeltettek, hogy James Bond megcsinálta őket.
Vetítik: Duna - 13:30 - 14:20

Menjek/maradjak - New York
Az alkotók – Józsa László, Imre Loránd Balázs és Hernáth Csaba – arra vállalkoztak, hogy megpróbálják dokumentarista módon, filmes eszközökkel feldolgozni a külföldön munkát vállaló, illetve az ott letelepedni készülő magyarok élettapasztalatait, motivációit és dilemmáit. (...) A 30 perces pilot epizódban két New Yorkban dolgozó honfitársunk portréja látható: Attila Brooklyban csomagol fűszereket, míg a Manhattanban élő Mirjam a Reuters-nél gyakornokoskodik. (Részlet a Menjek vagy maradjak? című posztból)
Vetítik: Duna World - 18:20

Az ötödik elem
Humoros sci-fi-akciófilm Luc Bessontól, Bruce Willis-szel, Milla Jovovich-csal, Gary Oldmannel és Chris Tuckerrel. További szereplők: Ian Holm, Luke Perry, John Neville, Tommy "Tiny" Lister.
Vetítik: TV2 - 21:20

5th_element_2.gif

Szerencsés Dániel
Sándor Pál 1956-ot feldolgozó remekműve Mezei András műve alapján, a kivételes színészgárda élén Zsótér Sándor és Rudolf Péter.
Vetítik: Duna - 21:30

A kaland
Michelangelo Antonioni hamar klasszikussá váló, de eleinte komoly ellenérzéseket kiváltó (kifütyülés, erkölcsi aggályok) drámája Monica Vitti, Gabriele Ferzetti, és Lea Massari főszereplésével.
Vetítik: Duna - 23:40

Az elhagyott bolygó (alias Sikoltók - Az elhagyott bolygó, Screamers - Az elhagyott bolygó)
Érdekes, egész szórakoztató Philip K. Dick-feldolgozás még a régi időkből. Az egyik elkövető a néhai Dan O'Bannon, aki már az Emlékmásért is felelős volt, a főszerepben pedig maga Robotzsaru, azaz Peter Weller látható.
Vetítik: Film Mánia - 00:00

Zűrzavar és éjszaka
Bűnügyi dráma Jean Gabinnel és Danielle Darrieux-vel.
Vetítik: Duna - 01:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr988726902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása