Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (04.04.)

2016. április 04. - Orosdy Dániel

A másik oldalon
Fatih Akin jelentős díjak és jelölések tömegével elismert drámája. Ismerős arcok: Lars Rudolph, Hanna Schygulla.
Vetítik: Film+ - 09:15

Svédcsavar 1. rész
Mamcserov Frigyes ifjúsági mini-sorozata Mezei András (Szerencsés Dániel) forgatókönyve nyomán, többek között Horváth Gáborral, Kaló Flóriánnal, Földi Terivel, Kovács Krisztiánnal, Venczel Verával, Benedek Miklóssal.
Vetítik: m2 - 13:15

Abraham Lincoln, a vámpírvadász
A Büszkeség és balítélet meg a zombik című irodalmi parafrázis mellett megjelent egy hasonló szellemben fogant mű is pár éve, amely Lincoln elnököt mutatta be új fénytörésben. Seth Grahame-Smith azonos című regényéből Timur Bekmambetov készített adaptációt Benjamin Walker, Mary Elizabeth Winstead és Dominic Cooper főszereplésével. (BS)
A végeredmény Alan Moore A szövetségének lassan feledésbe merülő adaptációját idézi – az aprólékos világteremtés helyére a ráismerés banális öröme furakodott, ahol az izgalmas eredeti koncepció maradványai csak elszórt díszítőelemek egy vérszopós rutinmesén. (Sepsi László kritikája a Filmvilág 2012/08. számában olvasható.)
Vetítik: TV2 - 21:30

Egy gazember halála
Georges Lautner bűnügyi filmje Alain Delonnal, Ornella Mutival és Klaus Kinskivel.
Vetítik: Duna - 00:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr418558052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása