Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (03.06.)

2016. március 06. - Orosdy Dániel

A varieté csillagai
Báky József, azaz Josef von Baky filmje az egykori Frau Fritz Lang, Thea von Harbou (M - Egy város keresi a gyilkost, Metropolis, Nibelungok stb.) forgatókönyve alapján, Jávor Pállal, Páger Antallal és Bordy Bellával a főszerepben.
Vetítik: Duna - 13:25

Holdkelte
Roger Moore Mark Hamill babérjaira tör! Író: Ian Fleming. Rendező: Lewis Gilbert (utoljára). Főgonosz: Curd Jürgens. Jócsajok: Lois Chiles, Corinne Cléry. M: Bernard Lee (utoljára). Q: Desmond Llewelyn. Miss Moneypenny: Lois Maxwell. A kultusz tárgya: a nemrég elhunyt Richard Kiel, már megint Jaws szerepében (és még mindig: R.I.P.!).
Vetítik: Duna - 14:50

A titánok harca
A nemrég elhunyt Ray Harryhausen speciális effektusairól ismert 1981-es fantasy remake-je Sam Worthington, Liam Neeson és Ralph Fiennes főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 18:50

Éjsötét árnyék
Tim Burton ezúttal egy ismert (de nem mifelénk) 60-as évekbeli misztikus tévésorozatot dolgozott fel. A Beetlejuice és az Addams family találkozása a boncasztalon, főszerepben Johnny Deppel. Fellépnek még: Eva Green, Michelle Pfeiffer, Johnny Lee Miller, Chloe Moretz, Helena Bonham Carter, Jackie Earle Haley, Christopher Lee. (BS)
Az Éjsötét árnyékban újfent – miként már legutóbbi munkájában, az Alice-ban is – csupán a felületi jegyek idézik a rendező szuverén világát, és igaz ugyan, hogy végeredményben nem annyira rossz a mérleg, mint az előző filmben, de ezúttal is hiányzik a burtoni csibészség: a dévaj jókedv és parttalan pajkosság. (Pápai Zsolt kritikája a Filmvilág 2012/06. számában olvasható.)
Vetítik: Film+ - 20:45

ejsotet_arnyek.jpg

Con Air - A fegyencjárat
Akcióthriller Nicolas Cage-dzsel. Nagy bummok, meg minden. A járatra jegyet váltott John Cusack, John Malkovich, Steve Buscemi, Monica Potter, Colm Meaney, Ving Rhames, Mykelti Williamson, Rachel Ticotin, David Chappelle és Danny Trejo is.
Vetítik: Duna - 21:00

Támadás a Fehér Ház ellen
Antoine Fuqua akciófilmje Gerard Butler, Morgan Freeman, Ashley Judd, Aaron Eckhart, Dylan McDermott és Angela Bassett főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 21:00

Ellenállók
Háborús dráma a műfaj specialistájától, Edward Zwicktől Daniel Craig, Liev Schreiber és Jamie Bell főszereplésével.
Vetítik: m2 - 21:05

Magic Mike
Steven Soderbergh újabb műfajban próbálja ki magát, a Magic Mike vígjátékba oltott karriertörténet, főszerepben a sztriptíztáncost alakító Channing Tatummal, aki korábban maga is vetkőzéssel kereste a kenyerét. A célközönséget érthető módon nem a férfiak alkotják. (BS)
További szereplők: Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Matt Bomer, Olivia Munn.
Vetítik: TV2 - 21:30

Hajsza a győzelemért
Ron Howard elismert életrajzi drámája. Szereplők: Daniel Brühl, Chris Hemsworth, Olivia Wilde.
Vetítik: TV2 - 23:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr478417080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása