Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (03.02)

2016. március 02. - Orosdy Dániel

Közjáték Vichyben
Hajdufy Miklós tévéfilmje Arthur Miller világhírű színdarabja nyomán, Kern Andrással, Koltai Jánossal, Velenczey Istvánnal, Garas Dezsővel, Szilágyi Istvánnal, Harkányi Endrével, Kozák Andrással, Tordy Gézával, Gábor Miklóssal és Madaras Józseffel.
Vetítik: Duna World - 11:35

Bízz a szerelemben
A Csillagainkban a hiba rendezőjének vígjátéka Greg Kinnear, Jennifer Connelly, Lily Collins, Logan Lerman, Kristen Bell, és az önmagát alakító Stephen King főszereplésével.
Vetítik: Story4  - 21:00

Az utolsó emberig
Walter Hill neo-westernje Akira Kurosawa A testőr című klasszikusa nyomán, Bruce Willis, Christopher Walken és Bruce Dern főszereplésével. A nagy elődökhöz (A testőr mellett pl.Egy maréknyi dollárért, Django) nem ér fel, de érdemes megnézni.
Vetítik: Film+ - 23:15

Ködfátyol
Díjnyertes mexikói dráma.
Vetítik: Duna - 23:55

Reszkess, Monaco!
Az elsősorban komikusként ismert Olivier Baroux vígjátéka.
Vetítik: Duna - 01:50

Vince Vaughn's Wild West Comedy Show
Humoros dokumentumfilm a filmsztárból műsorvezetővé avanzsáló Vince Vaughn stand-uposokkal közös turnéjáról. Feltűnik még: Jon Favreau, Dwight Yoakam, Peter Billingsley, Justin Long.
Vetítik: RTL Klub - 02:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr748433818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása