Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (02.21.)

2016. február 21. - Orosdy Dániel

Az aranypisztolyos férfi
A film, amely bizonyítja, hogy Roger Moore nem lazenbyzte el a szerencséjét. Író: Ian Fleming (az utolsó, befejezetlen Bond-regénye nyomán). Rendező: Guy Hamilton (utoljára). Főgonosz: Christopher Lee . Jócsajok: Britt Ekland, Maud Adams. M: Bernard Lee. Q: igazoltan távol. Miss Moneypenny: Lois Maxwell.
Vetítik: Duna - 14:55

Csinibaba
Tímár Péter népszerű zenés vígjátéka.
Vetítik: TV2 - 15:50

Szörny Rt.
A Pixar nagysikerű animációs vígjátéka.
Vetítik: RTL Klub - 18:50

Forráskód
Duncan Jones (alias Zowie Bowie, Hold) népszerű sci-fi-thrillere. Szereplők: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright, Scott Bakula.
Vetítik: Cool - 20:15

Last Vegas
A Másnaposok senior változata (?) olyan nevekkel a főszerepben, mint Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman és Kevin Kline. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 20:35

Charlie Wilson háborúja
Mike Nichols vígjátéka Aaron Sorkin forgatókönyvéből, az elsőosztályú színészgárda (Tom Hanks, Julia Roberts, Ned Beatty, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Emily Blunt) tagjait számos díjra jelölték.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

charlie_wilson.jpg

Jóvoltköszönömkérekmég
Josh "Így jártam anyátokkal" Radnor elismert írói-rendezői debütje Radnor, valamint  Malin Åkerman, Kate Mara, Zoe Kazan és Richard Jenkins főszereplésével.
Vetítik: m2 - 21:05

Egy becsületbeli ügy
Rob Reiner hatásos tárgyalótermi drámája a zseniálisan ripacskodó Jack Nicholsonnal és a többnyire "csak" ripacskodó Tom Cruise-szal. Forgatókönyv: Aaron Sorkin. További szereplők: Demi Moore, Kevin Bacon, Kiefer Sutherland, Kevin Pollak és J.T. Walsh.
Vetítik: ATV - 22:20

Tőzsdecápák - A pénz nem alszik
Oliver Stone először készített folytatást egy korábbi filmjéhez. A történet szerint Gordon Gekko (Michael Douglas) 14 év után kiszabadul a börtönből, és, hogy rendezhesse kapcsolatát a lányával, megpróbál (leendő) vejének, egy fiatal befektetési tanácsadónak (Shia LaBeouf) segíteni a cégét lenullázó tőzsdemanipulátor (Josh Brolin) elleni küzdelemben. Mindez a világválság kitörése előtti hónapokban játszódik, a téma tehát több mint aktuális. (BS)
Vetítik: TV2 - 23:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr58377552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása