Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (02.05.)

2016. február 05. - Orosdy Dániel

Kreutzer szonáta
Zsurzs Éva tévéfilmje Tolsztoj műve nyomán, Kozák Andrással, Almási Évával, Bán Jánossal, Lukács Sándorral és Pásztor Erzsivel.
Vetítik: Duna World - 11:30

Tizenhat város tizenhat lánya
Katkics Ilona tévéfilmje Krúdy Gyula műve nyomán, Dzsoko Rosziccsal, Juhász Jácinttal és Temessy Hédivel.
Vetítik: m2 - 13:05

Pánikszoba
David Fincher páratlan számú, tehát kevésbé ambíciózus és szélesebb közönséget célzó projektjeinek egyike: jól sikerült thriller Jodie Foster, Forest Whitaker, Kristen Stewart, Dwight Yoakam, Patrick Bauchau, Jared Leto és jó adag klausztrofóbia főszereplésével. Forgatókönyv: David Koepp.
Vetítik: Story4 - 21:00

Farkas
Az X-Men univerzum legnépszerűbb karakteréről immár a második különálló – vagyis az X-Men moziktól többé-kevésbé független – film készült el alig pár év leforgása alatt. Az új verzió rendezője James Mangold (Azonosság, A nyughatatlan, Copland), a címszereplőt pedig ismét Hugh Jackman alakítja, olyan nevek társaságában, mint az egyik legnépszerűbb japán színész, Hiroyuki Sanada illetve Will Yun Lee és Famke Janssen. Hősünk útja ezúttal Japánba vezet, ahol szamurájok, nindzsák és ellenséges mutánsok közt kell rendet vágnia, hogy megmentse egy régi barát lányának életét. (BS)
Az új Farkas-film megszületésén a legkevésbé sem érdemes meglepődni. Az X-Men kezdetek: Farkas ugyanis olyan botrányosan gyengére sikeredett, hogy talán még a spin-off-októl, a remakektől és a rebootoktól ösztönösen irtózó nézők is elismerték: muszáj minél gyorsabban elfeledtetni a Gavin Hood rendezte produkció fájó emlékét. (...) A nagyobb költségvetés és az alkotók fogadkozása dacára a Farkas majdnem ugyanolyan B-filmes hangulatú produkció, mint az elődje volt. (...) Rejtélyes módon az akciójelenetek sem működnek olyan jól, mint az X-Men-széria korábbi epizódjaiban. Vagy Mangold bizonyult kevésbé tehetséges akciórendezőnek, vagy csak túl magasra tették a lécet az olyan közel hibátlan képregényfilmek, mint a Bosszúállók  vagy az X-Men - Az elsők. (BS)
Vetítik: TV2 - 21:20

Szarvak
Alexandre Aja humortól sem mentes fantasy-horrorja Joe Hill (mellesleg Stephen King fia) elismert regénye nyomán, az alakításáért sok dicséretet begyűjtő Daniel Radcliffe-fel a főszerepben. További szereplők: Max Minghella, Juno Temple, James Remar, Kathleen Quinlan, Heather Graham, David Morse.
Vetítik: Cool - 23:00

A sötétség színei
Német tévéfilm Senta Berger és Bruno Ganz főszereplésével.
Vetítik: Duna - 00:30

Anaconda 3. - Az ivadék
A jeles elődhöz éppenhogy kapcsolódó, olcsó tévés folytatás, amiben azért feltűnik két mindenlébenkanál színész, John Rhys-Davies és David Hasselhoff.
Vetítik: Film Mánia - 00:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr908360616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása