Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (01.26.)

2016. január 26. - Orosdy Dániel

Henrik Ibsen: Nóra
Esztergályos Károly tévéfilmje Venczel Verával a címszerepben. További szereplők: Balázsovits Lajos, Gálffi László, Iglódi István, Csankó Zoltán, Káldy Nóra.
Vetítik: Duna World - 11:30

Sejtcserés támadás
Amerikai romkom Jennifer Aniston, Jason Bateman, Patrick Wilson, Juliette Lewis és Jeff Goldblum főszereplésével a Jégi dicsőségünk rendezőitől. (BS)
Vetítik: Story4 - 21:00

Kéjutazás
John Dahl (vele vajon mi lehet mostanában?) horrorja, gyakorlatilag slasher-variáció Spielberg Párbajára J. J. Abrams társíró-társproducertől. Főszereplők: Steve Zahn, Paul Walker és Leelee Sobieski.
Vetítik: Film+ - 23:00

Veszett
David Cronenberg korai horrorja Marilyn Chambers (Behind the Green Door) pornósztár főszereplésével.
Vetítik: Viasat6 - 00:10

Hat nő és a gyilkos (alias Hat halott modell)
És igen, ismét egy Mario Bava-opusz a magyar tévében! A leginkább Blood and Black Lace címen ismert, ma már klasszikusnak tartott giallo (sokak szerint az alműfaj első darabja!), melynek írója Marcello Fondato (Különben dühbe jövünk, A félelem három arca), főszereplői pedig Cameron Mitchell és a magyar származású Eva Bartok.
Vetítik: Duna - 01:45

Delta
Mundruczó Kornél díjnyertes drámája. Főszereplő-zeneszerző: Lajkó Félix. Társíró: Bíró Yvette.
Vetítik: TV2 - 02:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr108316534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása