Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (01.15.)

2016. január 15. - Orosdy Dániel

Nem zárjuk kulcsra az ajtót
Miért nem? Szőnyi G. Sándor tévéfilmje. Szereplők: Bácskai János, Blaskó Péter, Fekete Tibor, ifj. Pathó István, Sunyovszky Szilvia, Szélyes Imre, Temessy Hédi.
Vetítik: Duna World - 11:20

Kutyánszky Kázmér, a versíró kutya
Tévéjáték Csukás István műve nyomán, Tomanek Gábor, Nagy Mari, Mészáros Mihály, Czegő Teréz és Farkas Tamás főszereplésével.
Vetítik: m2 - 13:15

Eleven testek
Jonathan Levine romantikus zombivígjátéka. Szereplők: Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Dave Franco, John Malkovich. A regény jobb.
Vetítik: Cool - 21:10

X-Men - Az elsők
A közkedvelt mutáns-franchise előzményfilmjéből kiderül, hogyan ismerkedett meg és barátkozott össze még a hatvanas években a két későbbi ősellenség, Magneto és Xavier professzor. A Matthew Vaughn (Torta, Csillagpor, Ha/ver) által rendezett film főszereplői:  James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Kevin Bacon, January Jones. (BS)
Vetítik: TV2 - 21:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr708275878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása