Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (01.10.)

2016. január 10. - Orosdy Dániel

Szabadság, szerelem
NEM a Vajna-Goda páros mérsékelten csodálatos filmje '56-ról, HANEM romantikus vígjáték Mandy Moore, Matthew Goode, Stark Sands és Jeremy Piven főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 13:35

Goldfinger
Minden idők egyik legnépszerűbb és legsikerebb Bond-filmje. Író: Ian Fleming. Rendező: Guy Hamilton. Bond: Sean Connery. A kultusz tárgyai: (minimum) Oddjob és az aranyfestékkel bevont bőrű áldozat. Címszereplő: Gert Fröbe. M: Bernard Lee.
Vetítik: Duna - 15:10

Mister Johnson
Bruce Beresford Arany Medvére jelölt drámája Pierce Brosnannel.
Vetítik: RTL Klub - 15:45

A Valdemar hagyaték
Spanyol horrorfilm H.P. Lovecraft művei nyomán, többek között az utolsó szerepei egyikét alakító Paul Naschy-val, aki nem mellesleg tucatnyi alkalommal játszott bizonyos Waldemar Daninskyt (foglalkozására nézve farkasember) az Hombre Lobo-sorozatban.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Életem értelme
Carl Franklin (Egy rossz lépés) drámája Renée Zellwegger és a szerepért Oscarra jelölt Meryl Streep főszereplésével.
Vetítik: m2 - 21:05

Különösen veszélyes
Korrekt variáció A szökevényre Keenen Ivory Wayans, Jon Voight, Eric Roberts, valamint Paul Sorvino és Robert Culp főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 21:40

Véres románc
Az Oscar-jelölt dokumentumfilmes, Andrew Jarecki megtörtént eseten alapuló bűnügyi drámája Ryan Goslinggal, Kirsten Dunsttal és Frank Langellával. További szereplők: Philip Baker Hall, Diane Venora, Kristen Wiig.
Vetítik: Duna - 22:05

all_good_things.jpg

Leon, a profi
Luc Besson kultikus remeke Jean Reno, Natalie Portman, Gary Oldman és Danny Aiello kivételes alakításával.
Vetítik: TV2 - 23:05

Motel
Trancsírparty Eli Roth-tól. Producer: QT.
Vetítik: Film Mánia - 23:05

A kilencedik légió
A barlanggal a horror hazai rajongói között is (el)ismertséget szerző Neil Marshall új filmjében a rómaiak kilencedik légiója küzd a Brittaniában őslakos pikt törzsekkel. Akció, vér, és sok-sok lassítás. Szereplők: Michael Fassbender, Dominic West, Olga Kurylenko, Ulrich Thomsen. (BS)
A kilencedik légióval látszólag egy újabb műfajban próbálja ki magát – kosztümös akciófilm a Gladiátor és a 300 után szabadon –, a látványos külsőségek mögött azonban ezúttal is kedvenc alaptémáját, az üldözést-menekülést variálja. A legnagyobb hibája az, hogy nem tud, vagy nem akar olyan karaktereket teremteni, akikért a néző őszintén szoríthatna. (Baski Sándor kritikája a Filmvilág 2010/08. számában olvasható.)
Vetítik: Duna - 23:45

Vad vágyak
A jobbára harapósabb filmekben utazó John McNaughton erotikában és okos csavarokban bővelkedő thrillere Denise Richards, Matt Dillon, Neve Campbell, Kevin Bacon, Bill Murray, Theresa Russell és Robert Wagner.
"- Oké, de ki az a Denise Richards?" Pár évig ő volt a hivatásos jónő, elvette Charlie Sheen is, mindegy.
"- Neve Campbell ezek szerint nem csak a Sikoly-filmekben szerepelt?" Nem, mert ebben is.
Vetítik: Film Mánia - 02:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr808211966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása