Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (11.29.)

2015. november 29. - Orosdy Dániel

Star Wars: Az eredeti trilógia ([Egy] Új remény / A Birodalom visszavág / A Jedi visszatér)
Egyben és sorrendben mindaz, amit biztosan érdemes megnézni!
Vetítik: AXN - 10:40 / 13:10 / 15:40

Mama kicsi fia
Vígjáték Diane Keaton, Jon Heder, Jeff Daniels és Anna Faris főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 14:10

Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán
Peter Weir díjak és jelölések tömegével elhalmozott kalandfilmje Russell Crowe-val a címszerepben (ő a kapitány és katona, nem a világ, vagy annak a túlsó oldala).
Vetítik: RTL Klub - 15:10

Szikraváros
A Rém rom rendezőjének kalandfilmje Bill Murray-vel, Mackenzie Crookkal, Tim Robbins-szal és Martin Landau-val.
Vetítik: TV2 - 16:00

Toy Story 3.
A Pixar nagy sikerű sorozatának záró darabja, amelyben az életre kelt játékoknak, miután gazdájuk már felnőtt, a leselejtezés rémével kell szembenézniük. (BS)
A Pixar ez idáig egyetlen sorozatának harmadik darabja magabiztosan halad tovább az elődei által kitaposott ösvényen: a cingár cowboy, a stramm asztronauta és hűséges barátaik legújabb kalandja, a folytatásoktól megszokott módon, megtart minden jól működő összetevőt, egyúttal emeli is a tétet. (Roboz Gábor kritikája a Filmvilág 2010/07. számában olvasható.)
Vetítik: RTL Klub - 18:50

Ütközéspont
A Sztárom a párom rendezőjének filmje A játékos írójának szkriptjéből Ben Affleckkel és Samuel L. Jacksonnal.
Vetítik: Duna - 21:00

Red
Golden Globe-ra jelölt, képregényen alapuló akció-vígjáték szimpatikus szépkorúak főszereplésével: Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Brian Cox, Richard Dreyfuss, Ernest Borgnine. A fiatalabb generációt többek között Karl Urban képviseli.
Vetítik: RTL Klub - 21:00

Overnight
Török Ferenc filmje. Társíró: Maros András. Operatőr: Garas Dániel. Szereplők: Bodó Viktor, Pető Kata, Hanns Zischler, Szőcs Artur, Eszenyi Enikő, Vajdai Vilmos, Máté Gábor, Mészáros Béla, Tilo Werner, Nagy Ervin.
Vetítik: m2 - 21:05

overnight.jpg

Vad orchideák 2.
Rourke-, Otis- és Bisset-mentes folytatás a jóval sikeresebb Vad orchideákhoz, immár Nina Siemaszko főszereplésével. További szereplők: Wendy Hughes, Tom Skerritt, Robert Davi, Christopher McDonald, Joe Dallesandro. Az író-rendező változatlanul Zalman King.
Vetítik: Film Mánia - 22:45

Candide - Otthon, édes otthon
Kreif Zsuzsanna animációs filmje.
"Pangloss mester kiváló tanítványa, Candide Thunder-ten-Tronckh báró gondoskodását élvezi. Miközben magába szívja a filozófia tudományát, elkövet egy nagy hibát. Beleszeret a báró lányába, a szépséges Kunigundába. Voltaire Candide című regényéből készített kortárs adaptáció, kollázs-szerű vegyes technikával készült. A filozófikus gondolatok szürreális képekben elevenednek meg." (port.hu)
Vetítik: m2 - 23:05

12 menet
Renny Harlin akciófilmje egy jónevű pankrátor, John Cena főszereplésével. Sic transit...
Vetítik: RTL Klub - 23:10

Hagyaték
Törcsi Levente kisjátékfilmje. Szereplők: Andai Katalin, Mucsi Zoltán, Balázs Andrea, Szemán Béla, Szatmári Attila.
Vetítik: m2 - 23:15

A Drakula dilemma
"A rendszerváltás után megjelentek Erdélyben a külföldiek, akik a világon leghíresebb erdélyinek, Drakulának a nyomait keresték. A helybéliek értetlenül pislogtak, az életrevalóbbak gyorsan utánanéztek, hogy honnan is 'származott' Drakula, és a maguk félszeg módján igyekeztek kielégíteni a külföldiek elvárásait. Besztercén pl. egy leleményes polgár egy panelházat alakított át Drakula szállónak. A pincéjében magán-ijesztgetést is lehet rendelni, melyet jobb híján a vendéglő pincére hajt végre Drakula jelmezben. De várakat jelöltek ki a múlt helyszínének. Mára már egész iparág alakult ki a turizmus köntösébe öltöztetve, nem kis haszon reményében." (port.hu)
Vetítik: TV2 - 23:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr348087104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása