Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (11.24.)

2015. november 24. - Orosdy Dániel

A labda
Jókai Anna kisregényének tévéfilm-változata az Indul a bakterház rendezőjétől Domján Edit főszereplésével. Forgatókönyv: Csukás István.
Vetítik: Duna World - 11:15

Bobby Z élete és halála
John Herzfeld akciófilmje Don Winslow regénye nyomán, egész jó színészgárdával (Paul Walker, Laurence Fishburne, Olivia Wilde, Jason Flemyng, Keith Carradine, Joaquim de Almeida, Oleg Taktarov).
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Ászok és nyolcasok (alias A Vadnyugat végnapjai)
Western Casper Van Diennel, Ernest Borgnine-nal és Bruce Boxleitnerrel.
Vetítik: Film Mánia - 23:15

Kis-nagy világ
A Kis-nagy világ Kaufman első olyan filmje, amelyet nem csupán íróként, hanem rendezőként is jegyez. Az új mozi A John Malkovich-menet és az Adaptáció mellé illeszkedik, ezeket bővíti trilógiává: míg előbbi a Színészt, utóbbi pedig a Forgatókönyvírót, addig a Kis-nagy világ a Rendezőt helyezi centrumba. Kaufman a maga rendezői debütálásában rögtön a kellős közepébe vág: a direktori munka kínjait veszi szemügyre, továbbá alkotás és valóság ágasbogas viszonyát vizsgálja. (Pápai Zsolt)
Főszereplők: Philip Seymour Hoffman, Catherine Keener, Michelle Williams.
Vetítik: Duna - 02:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr818103822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása