Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (11.22.)

2015. november 22. - Orosdy Dániel

Cherbourg-i esernyők
Jacques Demy klasszikus zenés filmje. Szereplők: Catherine Deneuve, Nino Castelnuovo, Anne Vernon.
Vetítik: Duna - 14:05

Vasököl
A közeljövőben hús-vér emberek helyett óriásrobotok harcolnak a ringben, a Hugh Jackman által alakított egykori boxoló, kisfia segítségével, azon ügyködik, hogy győzelemre vezessen egy ilyen monstrumot. Rendező az  Éjszaka a múzeumban 1-2. írója, Shawn Levy. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 18:50

Peacemaker
Mimi Leder akciófilmje George Clooney-val, Nicole Kidmannel és Armin Mueller-Stahl-lal.
Vetítik: Duna - 21:00

Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap
A Lottózsonglőrök és a Mindenki megvan rendezőjének romantikus vígjátéka. Szereplők: Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Jennifer Lopez, Dennis Quaid, Chris Rock.
Vetítik: m2 - 21:05

Szupercella
Igazi eseményfilm: a két akciólegenda, Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger újból együtt a vásznon. A feladatuk: kijutni a Sírkő nevű szuperbörtönből. További szereplők: Jim Caviezel, Vincent D'Onofrio, Vinnie Jones, 50 Cent, Sam Neill. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 21:25

szupercella.png

A hűtlen
A hűtlen feleség című Claude Chabrol-klasszikus feldolgozása az erotikus thriller műfajában jártas Adrian Lyne rendezőtől. Főszereplők: Diane Lane, Richard Gere, Olivier Martinez.
Vetítik: Duna - 23:05

Herkules (alias Herkules, a világ ura)
Luigi Cozzi kultikus trashfilmje. A címszerepet Lou Ferrigno alakítja, aki úgy fut a kamera felé lassított felvételen, hogy azt még a Baywatch-osok is megirigyelhetik. További szereplők: a csini Sybil Danning, valamint Gianni Garko és Brad Harris.
Vetítik: Viasat3 - 23:55

Az út
John Hillcoat világvége-filmje Cormac McCarthy remek regénye nyomán. Szereplők: Viggo Mortensen, Kodi Smit-McPhee, Robert Duvall, Guy Pearce, Charlize Theron.
Vetítik: TV2 - 02:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr708067832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása