Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (11.21)

2015. november 21. - Orosdy Dániel

Az asszony beleszól
Esztergályos Károly tévéjátéka Móricz Zsigmond művei és Móricz Virág forgatókönyve nyomán, kiváló színészekkel. Dramaturg: Karinthy Ferenc.
Vetítik: Duna World - 13:20

Kölyök
Szemes Mihály filmje Törőcsik Marival, Szabó Gyulával és Zenthe Ferenccel.
Vetítik: Duna - 15:20

Szegény Dzsoni és Árnika
Sólyom András népszerű mesefilmje Lázár Ervin műve nyomán. Főszereplők: Puskás Tamás, Nyertes Zsuzsa, Bujtor István, Balázsovits Lajos, Törőcsik Mari, valamint a focista szerepében maradandó alakítást nyújtó Orbán Viktor.
Vetítik: m2 - 16:00

szegeny_dzsoni.jpg

Fogadom
Megtörtént eseten alapuló amerikai-angol-ausztrál-brazil-francia-német romantikus film, amelyben egy házaspár balesetet szenved, és a nő (Rachel McAdams) elveszíti a férjével töltött időszak emlékét. A férfinek (Channing Tatum) újra meg kell hódítania az asszonyt. (BS)
Vetítik: TV2 - 20:55

Becéző szavak
James L. Brooks Oscar-díjas drámája Larry McMurtry regénye nyomán. Ez ríkat csak igazán, nem a hagymapucolás! Szereplők: Debra Winger, Jack Nicholson, Shirley MacLaine, Jeff Daniels, Danny DeVito, John Lithgow.
Vetítik: Duna - 21:00

Szigorúan bizalmas
Curtis Hanson remek neo-noirja James Ellroy még remekebb regénye alapján, remek színészekkel (Kim Basinger, Kevin Spacey, Russell Crowe, Danny DeVito, Guy Pearce, James Cromwell, David Strathairn) a remek szerepekben. Oscart "csak" Basinger és a forgatókönyv kapott (szerzők: Hanson és Brian Helgeland).
Vetítik: Duna - 23:15

Fedezd fel Forrestert!
Gus van Sant filmje Sean Connery főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 02:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr488095802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása