Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (11.20.)

2015. november 20. - Orosdy Dániel

Aranyborjú 3. rész
Szinetár Miklós mini-sorozata Ilf és Petrov ihletésére, Gyurkó László műve nyomán. Főszereplők: Darvas Iván, Bánhidi László, Harkányi Endre, Kibédi Ervin.
Vetítik: Duna World - 11:15

A Da Vinci-kód
Dan Brown vitatott bestsellerének Ron Howard jegyezte adaptációja. Olyan, mint a könyv: amíg tart, kellemes, aztán szinte nyom nélkül ürül ki a szervezetből.
Vetítik: Film+ - 20:40

A félelem játéka
Bűnügyi film Samuel L. Jacksonnal.
Vetítik: Cool - 23:15

Hisztéria
Vígjáték a vibrátor feltalálásáról Hugh Dancy, Maggie Gyllenhaal, Jonathan Pryce, Felicity Jones és Rupert Everett főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 23:30

Vadnyugati igazság (alias Megtorlók)
Daniel Mann westernje, mely A vad bandát és A piszkos 12-t próbálta meg közös nevezőre hozni, kevés sikerrel. Főszereplők: William Holden, Ernest Borgnine (azaz A vad banda vezérei), Woody Strode, Roger Hanin, Susan Hayward, Reinhard Kolldehoff.
Vetítik: Duna - 01:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr458093064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása