Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (11.19.)

2015. november 19. - Orosdy Dániel

Aranyborjú 2. rész
Szinetár Miklós mini-sorozata Ilf és Petrov ihletésére, Gyurkó László műve nyomán. Főszereplők: Darvas Iván, Bánhidi László, Harkányi Endre, Kibédi Ervin.
Vetítik: Duna World - 11:15

A lányom nélkül soha
Brian Gilbert megtörtént esetet feldolgozó, nagy sikert aratott drámája Sally Field és Alfred Molina főszereplésével.
Vetítik: Film Mánia - 19:15

Körhinta
Fábri Zoltán Arany Pálmára jelölt klasszikusa Sarkadi Imre novellája nyomán, Törőcsik Mari, Soós Imre és Szirtes Ádám főszereplésével.
Vetítik: Duna - 20:35

Eleven testek
Jonathan Levine romantikus zombivígjátéka. Szereplők: Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Dave Franco, John Malkovich. A regény jobb.
Vetítik: Story4 - 21:00

Az informátorok - Pusztulás (korábban simán csak: Az informátorok)
A Ned Kelly - A törvényen kívüli rendezőjének drámája Bret Easton Ellis novelláskötete nyomán (Ellis a forgatókönyv megírásában is közreműködött). A filmmel vannak gondok, de a sztárparádé magáért beszél: Billy Bob Thornton, Kim Basinger, Mickey Rourke, Winona Ryder, Amber Heard, Rhys Ifans, Chris Isaak, Brad Renfro (ő az utolsó szerepében látható).
Vetítik: Film+ - 23:15

informatorok.jpg

Az örökkévalóságra várva
James Keach romantikus filmje Rachel Bilson, Tom Sturridge, Blythe Danner és Richard Jenkins főszereplésével.
Vetítik: Duna - 23:35

Fiatal huligánok
Takashi Miike Fiatal huligánok című munkájának főszereplői egyesítik Nemecsekék és Doinel főbb jellegzetességeit. A film egyrészt megejtően kedves, nosztalgikus hangvételű történet néhány gyerek mindennapjairól játékkal, grunddal, bandaháborúval, bájos mosolyú tanítónővel, másrészt viszont a kedvezőtlen környezet és zűrös családi háttér balladája egymást véresre verő kölykökkel, apját ütlegelő fiúval, ugyanőt egy bottal análisan megrendszabályozó nagypapával, önmagát a csillagos égbe maszturbáló kamasszal. A fiatal huligánok viselkedése már komolyabb veszélyeket is magában hordozhat, a jelek szerint egyaránt lehet belőlük primitív-infantilis személyiségű felnőtt, fiatalkorú bűnöző, de akár „rendes ember” is. Az életkörülmények mellett természetesen sokat számítanak a minták is, vagy éppen mindaz, amit valaki ifjú korában elutasít. (Részlet a Pokolfattyak - Vad kölykök a mozivásznon című cikkből)
Vetítik: Viasat6 - 23:55

Befejezetlen élet
Családi dráma Lasse Hallströmtől Robert Redford, Jennifer Lopez és Morgan Freeman főszereplésével.
Vetítik: Duna - 02:40

Papák a partvonalon
Vígjáték Robert Duvall és Will Ferrell főszereplésével az Amerikai pite 3. részének rendezőjétől.
Vetítik: Duna - 03:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr858090366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása