Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (11.18.)

2015. november 18. - Orosdy Dániel

Aranyborjú 1. rész
Szinetár Miklós mini-sorozata Ilf és Petrov ihletésére, Gyurkó László műve nyomán. Főszereplők: Darvas Iván, Bánhidi László, Harkányi Endre, Kibédi Ervin.
Vetítik: Duna World - 11:15

A Bourne-ultimátum
A Bourne-sorozat igencsak népszerű harmadik része, ismét Matt Damon főszereplésével és Paul Greengrass rendezésében. Forgatókönyv: Tony Gilroy, Tom Stoppard, Paul Atanasio, Scott Burns (Robert Ludlum regénye nyomán). További szereplők: Julia Stiles, David Strathairn, Scott Glenn, Albert Finney, Joan Allen.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

A Paradicsom...
Claude Berri rangos díjak tömegével elismert, anyagilag is kiemelkedően sikeres drámája Marcel Pagnol regénye nyomán (forgatókönyv: Berri és Gérard Brach), Yves Montand, Gérard Depardieu, Daniel Auteuil és Elisabeth Depardieu főszereplésével. Nem mellesleg a valaha készült legdrágább francia produkciók egyike.
Vetítik: Duna - 00:30

A bosszú angyalai
Díjnyertes spanyol-mexikói krimi.
Vetítik: RTL Klub - 01:25

boszzu_angyalai.JPG

Az oberwaldi titok
Michelangelo Antonioni vegyes fogadtatású, videotechnikával kísérletező filmje Jean Cocteau A kétfejű sas című darabja és filmje nyomán, Monica Vitti és Paolo Bonacelli főszereplésével.
Vetítik: Duna - 02:25

Út a szívhez
Díjnyertes új-zélandi-angol vígjáték. Szereplők: Jeremy Northam, Sam Neill, Bryan Brown és Peter O'Toole. A forgatókönyv a nemrég elhunyt Alan Sharp (Rob Roy, Az Osterman-hétvége, A döntés éjszakája, Ulzana portyája, A bérmunkás) utolsó mozis munkája volt.
Vetítik: TV2 - 03:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr208087920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása