Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (11.17.)

2015. november 17. - Orosdy Dániel

A belső ember
Spike Lee jól sikerült akcióthrillere Denzel Washington, Clive Owen orra, Jodie Foster, Willem Dafoe és Christopher Plummer főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

A királyt megölni...
Mike Barker (Próbatétel) történelmi drámája Tim Roth, Dougray Scott és Olivia Williams főszereplésével.
Vetítik: Film Mánia - 22:50

Golyózápor
Emlékezetes akciófilm Clive Owen, Monica Bellucci és Paul Giamatti főszereplésével.
Vetítik: Viasat6 - 23:00

Igazából apa
Avagy a rendező nélküli film. Saját lábában orra bukó romantikus komédia Kaszás Géza főszereplésével és tollából (társíró: Péterfy Gergely). Szereplők: Varga Boglárka, Kamarás Iván, Scherer Péter, Polyák Lilla, Gryllus Dorka, Takáts Andrea, Rudolf Péter. Egy biztos: a filmet NEM Novák "uncredited" Emil rendezte! (Illetve mégis, de nem teljesen. Vagy valami ilyesmi.)
Vetítik: TV2 - 03:05

Bandidos
A korai Leone-filmek operatőreként is ismert Massimo Dallamano ("Jack Dalmas") rendezői bemutatkozása, egy népszerű spagettiwestern többek között Enrico Maria Salerno-val és Venantino Venantinivel.
Vetítik: Duna - 03:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr48084704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása