Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (10.28.)

2015. október 28. - Orosdy Dániel

Isten óvd a királyt
Palásthy György televíziós vígjátéka többek között Páger Antallal, Benkő Gyulával, Szegedi Erikával, Fülöp Zsigmonddal és Csákányi Lászlóval.
Vetítik: Duna World - 11:15

A Lyon-i banda
Olivier Marchal valós eseten alapuló bűndrámája Gérard Lanvin, Tchéky Karyo és Daniel Duval főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 21:00

A nyomozó
Az utóbbi évek egyik legjobb magyar filmje. Rendező: Gigor Attila (Terápia). A címszerepben: Anger Zsolt. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik szerint kis hazánkban nem készül olyan mozi, amit ne lehetne könnyedén elhelyezni a "Depresszió Tarr Béla-módra" vagy "Könnyed zenés szórakozás egyszerű lelkek számára" címkékkel fémjelzett skatulyákba.
Vetítik: RTL Klub - 01:15

nyomozo.jpg

Martha Ivers furcsa szerelme
Lewis Milestone klasszikus, írói Oscarra jelölt noirja. Forgatókönyv: egy leendő rendező, Robert Rossen. Zene: Rózsa Miklós. Szereplők: Barbara Stanwyck, Van Heflin, Lizabeth Scott, a debütáló Kirk Douglas, és egy másik leendő rendező, Blake Edwards.
Vetítik: Duna - 02:40

Holtak földje
George A. Romero társadalomkritikus/szatirikus zombifilm-sorozatának jól sikerült negyedik része. Szereplők: Simon Baker, John Leguizamo, Asia Argento és Dennis Hopper.
Vetítik: TV2 - 03:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr528027678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása