Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (10.27.)

2015. október 27. - Orosdy Dániel

VII. Olivér
Rényi Tamás tévéjátéka Szerb Antal műve nyomán, Darvas Ivánnal a címszerepben. További szereplők: Bárdi György, Moór Marianna, Major Tamás, Garas Dezső, Körmendi János, Koltai János, Márkus László.
Vetítik: Duna World - 11:15

48 óra
Walter Hill klasszikus akcióvígjátéka Nick Nolte-val és Eddie Murphy-vel.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Loop
Felméri Cecilia rövidfilmje Kiss Diána Magdolna és Czukor Balázs főszereplésével.
Vetítik: Duna - 22:55

Boszorkányvadászat
A Tolvajtempó és a Kardhal jónevűnek csak jóindulattal nevezhető rendezője, Dominic Sena középkorban játszódó kaland-fantasy-t készített, főszerepben a mindig mindent elvállaló Nicholas Cage-dzsel. A színész egy keresztes lovagot alakít, aki társával (Ron Perlman) együtt dezertál a seregből, majd odahaza elvállalja, hogy egy ördögűzésre kijelölt lányt elszállít a szertartás helyszínére. Útközben megkérdőjeleződik a lány bűnössége, és az egész misszió célja. Kellemes meglepetés: az egyik szerepben a kiváló dán színészt, Ulrich Thomsent láthatjuk, akivel, többek között, Szász János Ópiumában is találkozhattunk. (BS)
A Boszorkányvadászat egészen a kínosan túldigitalizált ostrom-fináléig veretes kalandtörténet,egyszerű, erős karakterekkel és visszafogottan kijátszott morális kérdésekkel. (Varró Attila kritikája a Filmvilág 2011/02. számában olvasható.)
És részben nálunk forgatták!
Vetítik: Film+ - 22:55

Új élet
Romantikus dráma Kristin Scott Thomas, Sergi Lopez, Bernard Blancan és Yvan Attal főszereplésével.
Vetítik: Duna - 01:35

Hunky Blues - Az Amerika Álom
A Hunky Blues lenyűgöző körképet ad a múltunk egy alig ismert szeletéről, nagyszüleink és dédszüleink életvilágáról az ó- és újhazában. (Bori Erzsébet)
Vetítik: TV2 - 03:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr68024948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása