Filmvilág blog

Magyar horror közösségi finanszírozással - The Basement

2015. október 16. - filmvilág

basement.jpg

Közösségi finanszírozással, 25 ezer dollárból szeretne horrorfilmet forgatni az eddig reklámfilmekkel és videoklipekkel foglalkozó Illés László. Az áhított összegből 12 nap alatt 3500 dollár jött össze.

A low budgetre tekintettel a The Basement 80%-ban egyetlen helyszínen, egy elhagyatott pincében játszódik, főszereplői különböző nemzetiségű egyetemisták, akikkel „egy őrületes buli után (…) borzalmas dolgok” történnek. A dialógok nagy részét angolul veszik fel, a szereplőkre (a színészek egy rész angol lesz) és a külföldi DVD-, illetve fesztiválpiacra tekintettel. Idehaza a moziforgalmazás a kitűzött cél. A bemutatót 2016 nyarára tervezik.

A részletes sztoriról, a színészekről, a stábtagokról vagy a helyszínről a film Indiegogo-oldalán lehet bővebben olvasni, és természetesen itt várják az alkotók a nézői hozzájárulásokat is. A legbőkezűbb adakozók akár produceri kreditet is kaphatnak. Készült már egy teaser is, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr837974067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása