Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (09.23.)

2015. szeptember 23. - Orosdy Dániel

Kardhal
Dominic Sena akciófilmje John Travolta, Hugh Jackman és Halle Berry főszereplésével. További szereplők: Don Cheadle, Vinnie Jones, Sam Shepard, Drea de Matteo.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Fogy az idő
Johnny To elismert bűnfilmje Andy Lauval.
Vetítik: Film Mánia - 22:40

Howard, a kacsa
Az első játékfilm egy Marvel-képregény nyomán, mégis inkább minden idők egyik legrosszabb mozijaként híresült el. George Lucas producerrel régi barátai, az American Graffiti és az Indiana Jones és a Végzet Temploma írói dolgoztak együtt a nagyszabású projekten, mely finoman szólva nem úgy sült el, mint várták. (Hogy pontosan mit vártak a sztori alapján, melyben egy űrkacsa egy rockénekesnő iránt lobban szerelemre, roppant érdekes kérdés.) Summa summarum: Ez minden idők legidétlenebb George Lucas-produkciója, egy eleve rossz ötlet még gyengébb kivitelezése. Kihagyhatatlan!
Szereplők: Lea Thompson, Tim Robbins, Jeffrey Jones, David Paymer, Paul Guilfoyle, Richard Edson.
Vetítik: Viasat6 - 22:50

howard2.jpg

Illumináció
Krzysztof Zanussi Locarnóban is elismert drámája.
Vetítik: Duna - 00:20

Őrült szív
Scott Cooper zenés drámája, nem csak a country barátainak, Jeff Bridges Oscar-díjas alakításával. További szereplők: Maggie Gyllenhaal (Oscar-jelölt alakítás), Robert Duvall, Colin Farrell.
Vetítik: RTL Klub - 01:05

Szent Lőrinc éjszakája
A Taviani testvérek díjnyertes műve.
Vetítik: Duna - 01:35

Airport '75
Az Airport annyira sikeres volt, hogy rövid idő alatt több tucatnyi folytatása készült, ez a 75. epizód. Főszereplője egy éneklő apáca. Több mint valószínű, hogy egy sztárokkal telepakolt repcsi kerül benne valami nagy bajba.
Vetítik: TV2 - 03:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr657810566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laposhal · https://plakatfiu.com/hu 2015.09.23. 16:52:39

1:05, csütörtök (szeptember 24.), RTL Klub
Őrült szív
süti beállítások módosítása