Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (09.02.)

2015. szeptember 02. - Orosdy Dániel

SZERDA

Ketten Párizs ellen
SOROZAT INDUL! Papp Gábor Zsigmond tévéfilmsorozata Vaszary Gábor regénye nyomán. Szereplők: Sándor Péter, Zsombor Barna, Pécsi Ildikó, Enyedi Éva, Fesztbaum Béla, Malek Andrea, Osváth Judit, Rujder Vivien, Thuróczy Szabolcs, Deen Judit, Elek Ferenc.
Vetítik: Duna - 20:30

Tökéletes célpont
Sokadik variáció A világ legveszélyesebb játéka című klasszikusra, az elkövető ezúttal John Woo (ez volt az amerikai mozis debütje is). Főszereplők: Jean-Claude Van Damme, Lance Henriksen, Arnold Vosloo.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Visszanyal a plágium
A Napoleon Dynamite és a Nacho Libre író-rendezőjének vígjátéka Michael Angarano, Jemaine Clement, Jennifer Coolidge és Sam Rockwell főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 00:00

Legjobb szándék
Adrian Sitaru (Sporthorgászat) román-magyar koprodukcióban forgatott filmjében egy bukaresti, harmincas férfi megtudja, hogy vidéken élő édesanyját szélütés érte. Azonnal hazautazik, hogy gondját viselje, de túlzott aggodalmaskodásával csak ront a helyzeten. A filmben, apróbb szerepekben, Tóth Orsi, Török-Illyés Orsolya és Szikszai Rémusz is feltűnik. (BS)
Vetítik: Duna - 00:35

Csak semmi kényszer!
Alan Alda vígjátéka Michael Caine, Michelle Pfeiffer, Bob Hoskins és a rendező főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 03:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr237753332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása