Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (08.19.)

2015. augusztus 19. - Orosdy Dániel

A leleményes Hugo
Scorsese az Aviátor után ismét egy jelentős filmalkotó életébe enged bepillantást – mindezt egy 3D-s ifjúsági kalandfilm álcájában. Szereplők: Chloe Moretz, Asa Butterfield, Sacha Baron Cohen, Ben Kingsley, Ray Winstone, Jude Law, Emily Mortimer. (BS)
A leleményes Hugo az a film, amit üzenetként szeretne átnyújtani az utókornak a cinéphile rendező, a mondandója pedig mindössze ennyi: szeressétek a mozit! (Hlavaty Tamás kritikája a Filmvilág 2012/03. számában olvasható.)
Vetítik: TV2 - 20:15

A királyság
Peter Berg -- Michael Mann produceri és társ-forgatókönyvírói közreműködésével készült -- akcióthrillere Jamie Foxx, Jennifer Garner, Jeremy Piven, Jason Bateman és Chris Cooper főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Lány a hídon
Patrice Leconte BAFTÁra és Golden Globe-ra jelölt romantikus drámája Daniel Auteuil és Vanessa Paradis főszereplésével.
Vetítik: Duna - 01:10

Margot az esküvőn
Noah Baumbach rangos díjakra jelölt tragikomédiája. Szereplők: Nicole Kidman, Jennifer Jason Leigh, Jack Black, John Turturro, Ciarán Hinds.
Vetítik: TV2 - 03:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr827716064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása