Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (07.19.)

2015. július 19. - Orosdy Dániel

Fiúk a parton
Romantikus dráma Daniel Radcliffe-fel.
Vetítik: RTL Klub - 13:50

Idétlen időkig
Harold Ramis emlékezetes vígjátéka egy rossz napról, ami folyton megismétlődik – perelnem kéne, lenyúlták az élettörténetemet! A főszerepben: egy szétcsapott rádiós óra. Értő asszisztenciát Bill Murray és Andie MacDowell biztosít.
Vetítik: TV2 - 15:50

Vad évad
David Frankel vígjátéka. Szereplők: Jack Black, Zahf Paroo, Steve Martin, Owen Wilson, Rosamund Pike, John Cleese, Kevin Pollak, Rashida Jones.
Vetítik: TV2 - 19:00

Neveletlen hercegnő 2.: Eljegyzés a kastélyban
Garry Marshall családi vígjátékának hasonszőrű folytatása az immár Oscar-díjas Anne Hathaway-jel. További szereplők: Julie Andrews, Hector Elizondo, John Rhys-Davies. Producer: Whitney Houston.
Vetítik: Duna - 19:30

Fifti-fifti
Will Reiser televíziós producernél mindössze 27 évesen rákot diagnosztizáltak. Többek közt egy barátja támogatásának köszönhetően túlélte a kórt, és egy forgatókönyvben dolgozta fel az élményeit. Jonathan Levin (The Wackness) megrendezte, a főszerepet a mindig kiváló Joseph Gordon-Levitt vállalta el, a haver szerepét pedig az igazi barát, Seth Rogen alakítja. (BS)
Ugyan a forgatókönyv a szerző, Will Reiser valós élményei nyomán született, nem igen lép túl a (…) kapcsolódó közhelyeken (…) Erénye sokkal inkább a hol szokatlan és durva, hol pedig szívmelengető humorban és a Woody Allen fénykorát idéző karakterábrázolásban van. (Kovács Kata kritikája a Filmvilág 2011/01. számában lesz olvasható.)
Vetítik: m2 - 21:00

50-50.jpg

Mission: Impossible
Brian De Palma nagysikerű akciófilmje a népszerű tévésorozat alapján, Tom Cruise-szal, Jon Voighttal, Emmanuelle Béarttal, Jean Reno-val és Ving Rhames-szel.
Vetítik: Duna - 21:00

Véletlen boldogság
Vígjáték Diane Kruger, Dany Boon és Alice Pol főszereplésével.
Vetítik: Story4 - 21:25

Jabberwocky
Bolondos kis remekmű, Terry Gilliam első önálló rendezése. Társtettesek: két Monty Pythonos kollégája (Michael Palin, főszerepben, Terry Jones, epizódszerepben), valamint kb. tucatnyi ismert angol komikus.
Vetítik: Duna - 23:25

Az ember gyermeke
Alfonso Cuarón disztópikus sci-fije Clive Owennel, Michael Caine-nel és Julianne Moore-ral. Az utóbbi évek egyik legjobb filmjének tartják, nem alaptalanul.
Vetítik: TV2 - 23:45

Célpont
Arthur Penn utolsó mozifilmjeinek egyike, főszerepben a Pennel már két remekműben együtt dolgozó Gene Hackmannel, és az akkor már tapasztalt ifjú sztárnak számító Matt Dillonnal. Korrekt 80-as évekbeli thriller, de ez a Penn-Hackman mozi már soha nem kerül egy polcra sem a 60-as évek egyik legnagyobb klasszikusának minősülő Bonnie és Clyde-dal, sem a 70-es évek kultikus neonoirjaként számon tartott Éjszakai lépésekkel.
Vetítik: m2 - 01:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr187607880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása