Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (07.06.)

2015. július 06. - Orosdy Dániel

Transzcendens
Nagyszabású sci-fi, neves szereplőgárdával (Johnny Depp, Rebecca Hall, Cillian Murphy, Morgan Freeman, Kate Mara, Paul Bettany) az eddig operatőrként jeleskedő Wally Pfister (A sötét lovag, Eredet) rendezésében. Depp egy mesterséges intelligencia szakértőt alakít, munkásságát azonban a radikális technológia-ellenes csoportok nem díjazzák, és merényletet követnek el ellene. Felesége és legjobb barátja feltöltik a tudatát a gépbe. (BS)
Vetítik: Cool - 21:10

Cápa 3.
A folytatásnak és filmnek egyszerre nagyon rossz harmadik rész, ami azonban még így is jobb a negyediknél, plusz eredetileg 3D-ben mutatták be. A zavarba hozott tehetségek többek között: Dennis Quaid, Simon MacCorkindale (alias Manimal), Lea Thompson, egy friss Oscar-díjas (Louis Gossett Jr.), több tehetséges író (Carl Gottlieb, Richard Matheson), a látványtervezőként még komoly tehetséget mutató Joe Alves (itt már -- sajnos -- rendező).
Vetítik: TV2 - 22:30

Akit Paripának hívtak (alias A sziúk fogságában)
A Cat Ballou legendája rendezőjének (másik) híres westernje Cabeza de Vaca valós története, Dorothy M. Johnson novellája és a Wagon Train című tévésorozat egyik epizódja alapján. Főszereplők: Richard Harris, Judith Anderson.
Vetítik: Duna - 00:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr87596134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása