Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (07.04)

2015. július 04. - Orosdy Dániel

Pomponsrácok
A Könnyű nőcske rendezőjének másik meglepően elismert tinivígjátéka, egyben debütje, többek között a mindig megbízható Philip Baker Hallal.
Vetítik: Cool - 12:00

Astro Boy
Amerikanizált anime Osamu Tezuka figurájáról.
Vetítik: m2 - 14:20

A kék bálvány
A film, amely elorozta a Hyppolit, a lakáj elől az "első magyar hangosfilm" címét. A főszereplők Jávor Pál, Gózon Gyula és Beregi Oszkár.
Vetítik: Duna World - 14:35

500 nap (nyár) (legutóbb még: 500 nap nyár)
Az 500 nap nyár kicsit savanyúbb, kicsit melankolikusabb, mint a műfaj más darabjai, mégis szórakoztató. A harmincas évek hóbortos vígjátékait idéző dinamizmus, és a sikerre ítélt – műfajkommentárként is alkalmazott – soundtrack, valamint a Heath Ledger és Meg Ryan szebb napjait idéző színészi játék garantáltan kárpótol az esetleges negatívumokért. (Salamon Tamás)
Szereplők: Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel.
Vetítik: RTL Klub - 16:00

Jöttünk, láttunk, visszamennénk
A Clavier-Poiré páros legnépszerűbb munkája, a híres francia vígjátéksorozat első része. Főszereplők: Christian Clavier és Jean Reno.
Vetítik: TV2 - 19:00

A kis szemtanú
Peter Weir népszerű és elismert bűnügyi drámája Harrison Forddal és Kelly McGillis-szel. További szereplők: Josef Sommer, Lukas Haas, Alexander Godunov, Danny Glover, Viggo Mortensen.
Vetítik: Duna - 21:00

kis_szemtanu.png

Lopott idő
Andrew Niccol rendező (Gattaca, Fegyvernepper) visszatért a sci-fi műfajához, a rendezés mellett ráadásul a forgatókönyvet is ő jegyzi. A történet szerint a jövőben az idő a legfontosabb fizetőeszköz: sikerült megállítani az öregedést, de csak azok lehetnek hallhatatlanok, akik gazdagok. A szegények kénytelenek megharcolni minden egyes percért – szó szerint. Főszereplők: Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Cillian Murphy, Olivia Wilde. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 21:00

Üvegtigris 3
"Szakállas a vígjátéki alapszituáció, nem is tartogat semmi újdonságot, de nem is férnének nagy úttörések a koncepcióba. Marad tehát a könnyeden lengedező sztori és az erre kényelmesen felfekvő, jól méretezett poénok." (Alföldi Nóra kritikája a Filmvilág 2011/01. számában olvasható.)
Vetítik: TV2 - 21:15

Eleven testek
Jonathan Levine romantikus zombivígjátéka. Szereplők: Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Dave Franco, John Malkovich. A regény jobb.
Vetítik: Story4 - 21:20

Halhatatlanok
NEM a hépregényguru Enki Bilal filmje, HANEM:
Hollywood második legismertebb indiai filmese, Tarsem Singh látványos akció-fantasy-t prezentál, főszerepben az új Supermannel, Henry Cavill-lel, Mickey Rourke-vel és Freida Pinto-val. (BS)
Vetítik: Cool - 22:00

Bérgyilkosok
Richard Donner akciófilmje két rivalizáló bérgyilkosról, a Wachowski-testvérek és Brian Helgeland forgatókönyve alapján. Az öreg róka: Sylvester Stallone. Az ifjú titán: Antonio Banderas. A vágy közepesen titokzatos tárgya: Julianne Moore. Az operatőr: Zsigmond Vilmos.
Vetítik: RTL Klub - 23:10

Ananász expressz
David Gordon Green mókás sztóner-/havervígjátéka a Seth Rogen -- Evan Goldberg páros forgatókönyve nyomán, Rogen és James Franco főszereplésével. További szereplők: Danny R. McBride, Amber Heard, Bill Hader, Gary Cole, James Remar. Producer: Judd Apatow.
Vetítik: TV2 - 23:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr827594562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása