Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (06.09.)

2015. június 09. - Orosdy Dániel

War. Inc. - Jó üzlet a háború
Szatíra John Cusack, Hilary Duff, Marisa Tomei, Joan Cusack, Dan Aykroyd és Ben Kingsley főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Furcsa pár 2.
Gene Saks klasszikusának szórakoztató, de kevésbé emlékezetes folytatása. Úgy látszik, a sikerhez Neil Simon írón és a Matthau-Lemmon pároson kívül egy átlagosnál jobb vígjátékrendezőre is szükség van.
Vetítik: Duna - 21:25

A hipnotizőr
Lasse Hallström (...) A hipnotizőrrel visszatért hazájába, Svédországba, és egy „skandináv krimit” adaptált, amely egyben családi dráma is. (BS)
A skandináv krimi ugyancsak tekinthető a giallo északi rokonának, A hipnotizőrről például a Mélyvörös juthat eszünkbe. A film noir vagy a giallo stílusában adaptálás helyett Hallström pusztán sűríti a cselekményt, ezzel kiölve belőle a suspense-t, filmje így egy televíziós Agatha Christie-feldolgozás szintjén teljesít. (Csiger Ádám kritikája a Filmvilág 2013/05. számában olvasható.)
Vetítik: Viasat3 - 23:20

hipnotizor.jpg

Temető fejfák nélkül
Robert Hossein westernje a rendező és Michele Mercier főszereplésével. A film bizonyos mértékű kultstátusznak örvend, miután a forgatókönyvét Dario Argentóval, 1-2 jelenet megrendezését Sergio Leonével hozták hírbe, ám az ő tényleges közreműködésük erősen kétséges, és a jelek szerint a végeredmény minőségét sem befolyásolhatta jelentősen.
Vetítik: Duna - 02:00

Szinglik éjszakája
Sas Tamás szinglivígjátéka. Szereplők: Hámori Gabriella, Sárközi-Nagy Ilona, Szávai Viktória, Gallusz Nikolett.
Vetítik: TV2 - 02:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr937527970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása