Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (06.08)

2015. június 08. - Orosdy Dániel

Largo Winch - Az örökös
Largo Winch (született Winczlav), a kultikus belga képregényíró, Jean Van Hamme (XIII) teremtménye igazi kalandorként és fúzió-specialistaként megfordult már krimikben, népszerű BD-sorozatban, videojátékban és tévészériában, hogy 2008 decemberében végre a szélesvásznon tegyen a nagyközönségnek egy visszautasíthatatlan ajánlatot. (...) Amennyiben Largo Winch amolyan gall Bondnak tekinthető, első mozifilmje egyértelműen a franciák kevésbé látványos, de épp oly elegáns válasza a Casino Royale-ra. (Varró Attila)
Szereplők: Tomer Sisley, Kristin Scott Thomas, Miki Manojlovic.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Beverly Hills-i zsaru 2.
A nemrég elhunyt Tony Scott akcióvígjátéka Eddie Murphy-vel. Nem rossz, de nem hozza az első film színvonalát, és mintha a visszatérő szereplők is agymosáson estek volna át a köztes időben.
Vetítik: TV2 - 22:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr267525354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása