Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (05.29.)

2015. május 29. - Orosdy Dániel

alien79.jpgA nyolcadik utas: a Halál - Rendezői változat
A sci-fi horror óriási sikert aratott alapműve, minden idők egyik legjobb mozija, egyben a Ridley Scott és Sigourney Weaver pályájának nagy lökést adó alkotás -- ezúttal az érdekes, nívós, de összességében gyengébb rendezői változatban.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Végső menedék
Horror az Azonosság írójának tollából és A híd cmű sorozat rendezőitől, Julianne Moore-ral és Jonathan Rhys-Meyers-szel.
Vetítik: Story4 - 22:10

Mint a bagoly nappal
Damiano Damiani többek között Arany Medvére jelölt klasszikus bűnfilmje Claudia Cardinale, Franco Nero, Lee J. Cobb és Serge Reggiani főszereplésével.
Vetítik: Duna - 23:15

A cinkos
Robert Redford történelmi drámája erős színészgárdával (James McAvoy, Robin Wright, Kevin Kline, Evan Rachel Wood, Tom Wilkinson, Justin Long, Danny Huston, Colm Meaney, Stephen Root etc.).
Vetítik: Duna - 01:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr577496464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása