Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (05.13.)

2015. május 13. - Orosdy Dániel

Száguldó erőd
(...) A Warner logó ellenére ez egy tipikus B ligás akció-katasztrófafilm, amely igazából azért játszódik vonaton, mert az első rész a hajót már kipipálta, és a bevált recepten minél kevesebbet akartak változtatni. Kellett egy látványos és állandóan mozgásban lévő helyszín. Érdemes még abba belegondolni, hogy ha nincs a Száguldó erőd, valószínűleg az Európa Expressz sem készül el soha. Ahhoz pedig, hogy Jean-Claude Van Damme is megcsinálja a maga vonatos-terroristás filmjét, egészen 2002-ig kellett várni. Ebben az évben jelent meg a Vakvágányon. (VD)
Vetítik: Film+ - 21:00

A nagy zabálás
Marco Ferreri zseniális, Arany Pálmára jelölt botrányfilmje Marcello Mastroianni, Philippe Noiret, Michel Piccoli, Ugo Tognazzi és Andréa Ferréol főszereplésével.
Vetítik: Duna - 23:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr917455066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása