Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (05.10.)

2015. május 10. - Orosdy Dániel

gengszter1997.jpgGengszter
Bill Duke gengszterfilmje (mi más?) Laurence Fishburne, Tim Roth, Andy Garcia, Vanessa L. Williams, Clarence Williams III és William Atherton főszereplésével (kikkel másokkal?).
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Az utazó
A 2005-ben bemutatott francia Anthony Zimmer amerikai remake-je: egymást váltották a rendezők és a színészek a projekt élén, míg végül a német Florian Henckel von Donnersmarck (A mások élete) vállalta rendezést, a két főszerepre pedig Angelina Jolie-t és Johnny Deppet sikerült megnyerni. Az eredetileg Nizzában játszódó történet helyszíne Velence, a rendőrség illetve a maffia itt próbál lépre csalni egy hírhedt tolvajt. Ebbe a játszmába keveredik bele Jolie femme fatale-ja és Depp amerikai turistája. A kritikusok földbe döngölték a filmet, de a bemutatóhoz igazítva – hogy-hogynem – befutott néhány Golden Globe-jelölés. (BS)
Vetítik: AXN - 21:00

Zsarutörténet (alias Zsaru-történet)
Jacques Deray népszerű, igaz történeten alapuló, Jean-Pierre Melville-hez is méltó bűnügyi filmje Alain Delonnal és Jean-Louis Trintignant-nal.
Vetítik: Duna - 21:40

Lódító hódító
Vígjáték, melyet Ricky Gervais főszereplőként, társíróként és társrendezőként is jegyez. További szereplők: Jonah Hill, Jennifer Garner, Louis C.K. (Greg), Fionnula Flanagan, Rob Lowe.
Vetítik: TV2 - 22:10

Arcmás
Thriller Milla Jovovich főszereplésével (egyben producer is).
Vetítik: Film+ - 23:20

Botcsinálta ügynök
Douglas McGrath és Peter Askin vígjátéka. Szereplők: Sigourney Weaver, McGrath, John Turturro, Jeffrey Jones, Ryan Phillippe, Paul Guilfoyle.
Vetítik: Duna - 02:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr527405948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Varga Denes 2015.05.10. 12:59:27

Egynyári kaland harmadik része a Dunán. Ez hogy maradhatott ki...

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2015.05.10. 13:53:33

@Varga Denes: Sorozatokat csak ritkán és nagyon indokolt esetben ajánl a Szerkesztőség, ez lehet az oka (meg eszembe se jutott, ami azt illeti). De ha rittyentesz róla valami kis ajánlót (ad absurdum cikket, hogy örüljön a Sándor), utánanézek, mit tehetek.
süti beállítások módosítása