Filmvilág blog

Pályázz, és a Nespresso elvisz Cannes-ba!

2015. április 14. - filmvilág

nespresso2.jpgA Nestlé Hungária Kft Nespresso Üzletág reklám image film készítésére pályázatot hirdet : „Nespresso életérzés” témában.

Szervező: Nestlé Hungária Kft. Nespresso üzletág (Székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.,, cégjegyzékszám: 01-09-267926), továbbiakban: Nespresso

A résztvevők köre
Bármilyen magyarországi, reklám, illetve rövidfilmes szakmai tapasztalattal rendelkező 18. életévét betöltött, állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező, nem cselekvőképtelen természetes személy, aki korábban filmes főiskolai vagy egyetemi képzésben vett részt.
Egy pályázó legfeljebb egy alkotással nevezhet. (továbbiakban: Pályázó)

Jelentkezés módja
A pályaművet a pályázó szinopszis formájában köteles benyújtani, melyet storyboard egészíthet ki. Emellett köteles csatolni egy hozzávetőleges költségvetési tervet, mely maximum bruttó 1.000.000,-Ft, azaz bruttó egymillió forint.
Emellett a pályázathoz köteles csatolni referencia munkákat, valamint egy motivációs levelet.

A szinopszist, költségtervet, motivációs levelet, minimum 2 referencia művet, valamint személyes adatait (név, lakcím, életkor, e-mail és telefonszám) az 1. számú melléklet szerinti Pályázati Adatlappal együtt a pályázó köteles Nespresso számára egyben elküldeni a palyazat@nespresso.com e-mail címre legkésőbb 2015. április 21., 23:00-ig (továbbiakban: Pályázat)

Az alábbi témákban várjuk a pályaműveket
Olyan animációs vagy rövidfilmek, amelyek újszerű, kreatív módon fogalmazzák meg a „Nespresso életérzést” és reklámfilm szpotként is használhatóak online, illetve media csatornákon.

Tartalmi szempontok
A film (illetve az alapjául szolgáló szinopszis, storyboard) témája a „Nespresso életérzés”, „Nespresso feeling”, amely a brand által képviselt üzenetet, élményt közvetíti. A film (illetve az alapjául szolgáló szinopszis, storyboard) mind tartalmában, mind képivilágában illeszkedjen a Nespresso brand image magas minőségéhez és hangulatához.

A Nespresso logójának torzításmentes használata kötelező.

A film tartalmi és pontos technikai követelményeit, a szerzői jogokat illető kérdéseket, illetve a teljes pályázati kiírást jelentkezése előtt kérjük, tekintse meg a www.nespresso.com/hu/hu/pages/cannespalyazat oldalon.

Technikai jellemzők
1920x1080 pixel, HD, 25 fps, sztereó hang, pontosan 20 másodperc hosszúság

Határidők
Pályázatok leadásának határideje: 2015. április 21., 23:00 óra
Pályázat eredményének kihirdetése: 2015. április 30., 16:00 óra
A nyertes kiutazása a Cannes-i filmfesztiválra: 2015. május 18.
Reklámfilm elkészítésének határideje: legkésőbb 2015. augusztus 20.

Előválogatás, értékelés
A benyújtott pályázatokat 3 tagból álló szakmai zsűri értékeli, illetve bírálja el 2015. április 29-ig.

A szakmai zsűri tagjai:
Schubert Gusztáv, Balázs Béla-díjas filmkritikus, a Filmvilág főszerkesztőj
Kende János, Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar operatőr, egyetemi tanár
A Nespresso magyarországi marketing csapata

A szakmai zsűri által kiválasztott nyertes pályázót a Nespresso e-mailben értesíti nyertességéről, valamint a Nespresso a pályázat eredményét a magyarországi Nespresso hivatalos Facebook oldalán 2015. április 30-án közzéteszi.

Díjazás
A nyertes pályázó díja egy 2 napos 2 személyes út a Cannes-i filmfesztiválra 2015. május 18. és 19. között, valamint egy Nespresso Pixie Clips kávégép. A nyeremény részleteit a részvételi és adatkezelési szabályzat 2. számú melléklete tartalmazza.

Emellett a pályázó köteles az általa elkészített szinposzis alapján a 20 másodperces image film leforgatására a Nespresso számára, maximum bruttó 1.000.000,-Ft értékben.

A Fesztiválról
A Cannes-i filmfesztivál (1947-49-ben Cannes-i filmfesztivál, majd 2001-ig Cannes-i nemzetközi filmfesztivál elnevezéssel), a világ legismertebb és legnagyobb presztízsértékkel bíró filmfesztiválja, melyet minden év májusának második felében tartanak Cannes-ban.

A Cannes-i filmfesztiválon a Nespresso, mint hivatalos támogató vesz részt évek óta, és biztosítja a fesztivál vendégei számára a minőségi kávézás élményét.

A Nespresso elérhetőségei:
E-mail:
palyazat@nespresso.com
Internet-cím: http://www.nespresso.com

A Pályázó a Pályázatban való részvétellel elfogadja a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatot.
Nespresso a részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának jogát fenntartja.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr917322104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása