Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (04.10.)

2015. április 10. - Orosdy Dániel

Batman
Tim Burton méltán népszerű képregényfilmje Jack Nicholson, Kim Basinger és Michael "Birdman" Keaton főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

New York bandái
Martin Scorsese díjak tömegére jelölt (és sokat el is nyerő), emlékezetes eposza a XIX. századi Nagy Almáról. Szereplők: Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis, Cameron Diaz, Jim Broadbent, John C. Reilly, Henry Thomas, Liam Neeson, Brendan Gleeson.
Vetítik: Film Mánia - 22:00

new_york_bandai.jpg
Gyorsabb a halálnál
Sam Raimi alaposan félreértett posztmodern westernje. A leggyengébb pont sajnos épp a főszereplő-producer, Sharon Stone, a színészgárda egyébként szinte tökéletes (ebben a filmben játszott utoljára Woody Strode, John Ford egyik kedvence, a Volt egyszer egy Vadnyugat bevezetőjét uraló egyik bérgyilkos), és a rendezőt sem hagyta cserben őrült stílusérzéke.
Vetítik: Cool - 23:00

A kaszás
Bernardo Bertolucci első játékfilmje, egy újhullámos hatásokat mutató bűnügyi dráma Pier Paolo Pasolini története alapján.
Vetítik: Duna - 00:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr857353908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása