Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (04.05.)

2015. április 05. - Orosdy Dániel

A hobbit - Váratlan utazás
Hosszas huzavona után a projektre eredetileg kijelölt Guillermo del Toro helyett A Gyűrűk ura rendezője adaptálta Tolkien azonos című meseregényét. Ez az első (170 perces) rész, és van még kettő folytatás. Gandalfot ismét Ian McKellen alakítja, míg Zsákos Bilbo szerepében Martin Freeman látható. A filmet több helyen a Jackson által kifejlesztett HFR 3D formátumban vetítették, vagyis 1 másodperc alatt a szokásos 24 helyett 48 képkocka villan fel. (BS)
A regény első hat fejezetét feldolgozó megamozit a mesevilág tökéletes illúziója volna hivatott egységbe rántani, de technikai újításai csak távolabb taszítják A hobbitot ettől a végcéltól. (Sepsi László kritikája a Filmvilág 2013/01. számában olvasható.)
Vetítik: RTL Klub - 18:50

Jézus élete
Lukács evangéliumának hű feldolgozása Peter Sykes, John Krish és John Heyman rendezőktől.
Vetítik: ATV - 19:15

Machete gyilkol
Az eleve nem túl jól fogadott Machete már anyagilag is sikertelen folytatása. A színészgárda azért itt is bőven figyelemreméltó: Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Tom Savini, Jessica Alba, Mel Gibson, Amber Heard, Sofía Vergara, Lady Gaga, Antonio Banderas, Cuba Gooding Jr., Vanessa Hudgens, William Sadler, Charlie Sheen...
Vetítik: Film+ - 21:00

Starsky és Hutch
A klasszikus tévésorozat szórakoztató, ironikus feldolgozása. A böngyört Ben Stiller, a szőkét Owen Wilson alakítja.
Vetítik: Comedy Central - 21:00

A fekete tulipán
Klasszikus kalandfilm Alain Delonnal.
Vetítik: Duna - 21:50

fekete_tulipan.png

Nem kellesz eléggé
Romantikus vígjáték Ken Kwapis rendezőtől, erős szereposztással (Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Ben Affleck, Drew Barrymore, Justin Long, Jennifer Connelly).
Vetítik: RTL Klub - 21:55

Pénzvonat
Joseph Ruben szórakoztató, akciódús havervígjátéka Jennifer Lopez, Wesley Snipes, Woody Harrelson és Robert Blake főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 23:00

Papírsárkányok
Marc Forster elismert drámája.
Vetítik: TV2 - 01:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr567302618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása