Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (03.28.)

2015. március 28. - Orosdy Dániel

Szabadnapos baba
John Hughes író-producer súlyos színészgárdával megtámogatott blődlije (Joe Mantegna, Lara Flynn Boyle, Joe Pantoliano, John Neville).
Vetítik: Cool - 12:00

Sólyomasszony
Richard Donner romantikus fantasy-je Matthew Broderick, Rutger Hauer, Michelle Pfeiffer, Leo McKern és Alfred Molina főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 15:25

Őrült, dilis, szerelem.
Az I Love You Phillip Morris-t jegyző John Requa és Glenn Ficarra romkomjában Steve Carell egy felszarvazott férfit alakít, aki több évtized után újból megpróbálja belevetni magát az életbe. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 19:20

Brian élete
Always Look On The Bright Side Of Life!
Vetítik: Comedy Central - 20:00

Mennyei Királyság
Ridley Scott kalandfilmje Orlando Bloommal. Sajnos.
Vetítik: Film+ - 20:35

A holnap markában
Aki visszatér: Brosnan! Karakterek: Ian Fleming. Rendező: Roger Spottiswoode. Főgonosz: Jonathan Pryce. Bond-csajok: Michelle Yeoh, Teri Hatcher, Cecilie Thomsen. M: Judi Dench. Q: Desmond Llewelyn. Miss Moneypenny: a jónevű Samantha Bond. További szereplők: Ricky Jay, Götz Otto, Joe Don Baker. Betétdal: Sheryl Crow.
Vetítik: Duna - 21:10

holnap_markaban.jpg

21 Jump Street - A kopasz osztag
A Szupercsapat, Starsky és Hutch és (többek közt) a Charlie angyalai után újabb klasszikus amerikai sorozatból készült moziadaptáció. A nálunk kevésbé ismert, 1987-től 1991-ig futó sorozatban két fiatal rendőrnek vissza kell térnie a gimnáziumba inkognitóban, hogy lefüleljenek néhány drogdílert. Johnny Depp és Dustin Nguyen egykori szerepeit Jonah Hill és Channing Tatum örökölték meg, előbbi a forgatókönyv megírásában is részt vett Michael Bacall (Scott Pilgrim a világ ellen) oldalán. (BS)
A film tulajdonképp a zsaru-vígjátékok és a nosztalgikus gimi-mozik unalomig ismert kliséit hasznosítja újra, de a felröppenő labdákat az alkotók megfelelő hibaszázalékkal csapják le. (Huber Zoltán kritikája a Filmvilág 2012/05. számában olvasható.)
Vetítik: RTL Klub - 21:30

Vejedre ütök
Szórakoztató vígjáték Ben Stillerrel és Rober De Niróval, az Apádra ütök folytatása. (Ki hinné...?)
Vetítik: TV2 - 21:45

A bombák földjén
Oscar-díjas dráma Kathryn Bigelow-tól. Nem rossz, volt jobb (pl. ugyancsak tőle a Zero Dark Thirty).
Vetítik: Cool - 23:00

1990 (alias Hiruko, a Goblin)
Shinya Tsukamoto, a Tetsuo-filmek rendezője követte el ezt a fantasy-horrort Daijiro Morohoshi mangája alapján 1991-ben.
Vetítik: Viasat6 - 00:20

A hatalom árnyékában
George Clooney elismert politikai drámája decens színészgárdával (Ryan Gosling, Clooney, Evan Rachel Wood, Philip Seymour Hoffman, Marisa Tomei, Paul Giamatti, Max Minghella, Jeffrey Wright).
Vetítik: Duna - 01:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr487311376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása