Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (03.18.)

2015. március 18. - Orosdy Dániel

eastern-promises.jpgLogan futása
Szolid klasszikus a sci-fi specialista Michael Andersontól (1984, A halász cipője , 80 nap alatt a Föld körül). Forgatókönyv: David Zelag Goodman (Szalmakutyák). Operatőr: Ernest Laszlo. Szereplők: Richard Jordan, Michael York, Jenny Agutter, Roscoe Lee Browne, Farrah Fawcett, Peter Ustinov.
Vetítik: Film Mánia - 19:45

Magic Mike
Steven Soderbergh újabb műfajban próbálja ki magát, a Magic Mike vígjátékba oltott karriertörténet, főszerepben a sztriptíztáncost alakító Channing Tatummal, aki korábban maga is vetkőzéssel kereste a kenyerét. A célközönséget érthető módon nem a férfiak alkotják. (BS)
Vetítik: TV2 - 21:40

Eastern Promises - Gyilkos ígéretek
David Cronenberg emlékezetes thrillere Naomi Watts-szal, Viggo Mortensennel, Vincent Cassellel, Armin Mueller-Stahl-lal és Jerzy Skolimowskival.
Vetítik: Film+ - 23:00

A bőr, amelyben élek
Pedro Almodóvar rangos díjakra jelölt Antonio Banderas-szal.
Vetítik: Duna - 23:40

Hálátlan kor
Vígjáték Jean Gabin és Fernandel főszereplésével.
Vetítik: Duna - 01:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr177278375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papp Sanyi 2015.03.18. 20:13:34

Eastern Promises - Gyilkos ígéretek
Még egy remek magyar cím! A film viszont tényleg jó!
süti beállítások módosítása