Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (02.11.)

2015. február 11. - Orosdy Dániel

Életfogytig
Eddie Murphy és Martin Lawrence remek alakítást nyújt ebben a humoros börtönfilmben (egyiküknél sem tipikus eset, sajnos), kár, hogy az időskori maszkjuk nem sikerült valami fényesen.
Vetítik: TV2 - 21:30

Zöld kártya
Peter Weir romantikus vígjátéka Andie MacDowell és Gerard Depardieu főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:45

Ai Weiwei: Never Sorry
A film Ai Weiwei, az ismert kortárs kínai képzőművész mindennapjait követi nyomon. Ai Weiwei építész, szobrász, fényképész, konceptuális alkotó, emberijogi aktivista blogger és óriási twitterező. Nem fél kritizálni a kínai kormányt, szembeszáll a jogsérelmekkel és küzd a művészet eszközeivel az elnyomás ellen. Betekinthetünk a kulisszák mögé, hogyan születtek alkotásai, és hogy milyen nehézségekkel nézett szembe harcos magatartásáért. Őszinte és fontos film a függetlenségről, az egyén, illetve a közösség érdekeiről és a művészetről. (port.hu)
Vetítik: Duna - 23:50

Maradj!
Marc Forster (Szörnyek keringője, Quantum csendje) filmje Az utolsó éjjel írójának forgatókönyvéből, Ewan McGregor, Ryan Gosling és Naomi Watts főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 00:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr367160207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása