Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (01.31)

Polanski, Cameron, Herendi

2015. január 31. - Orosdy Dániel

Vissza a jövőbe 3.
A trilógia westernbe forduló utolsó etapja. Nekem ebben már kicsit túl sok az szentimenti, de azért szórakoztató, szerethető mozi.
Vetítik: TV2 - 19:00

Avatar
Az azonosulás és az izgalom elengedhetetlen kellékek, s ezek hiányában az Avatar „csupán” parádés, elsőosztályú vizuálorgia, semmi több. (Klacsán Csaba)
A forradalom tehát, úgy tűnik, elmarad, cserébe viszont örvendezhetünk annak, hogy Cameron világteremtő és akciórendezői képessége nem kopott meg: az Avatar az évtized egyik – ha nem a – leglátványosabb popcorn mozija, ami azért nem kevés. (Baski Sándor)
És azóta már az elfeledett filmek táborába is nyugodtan bevehetjük. (OD)
Vetítik: Cool - 20:15

Valami Amerika
Herendi Gábor népszerű zenés vígjátéka.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Sasszem
Anyagilag sikeres Hitchcock-utánérzés D. J. Caruso rendezőtől és Steven Spielberg producertől.
Vetítik: TV2 - 21:25

sasszem.jpg

Barátság extrákkal
Fél évvel a Csak szexre kellesz bemutatója után újabb amerikai romkom foglalkozik a „baráti szexkapcsolatok” témájával, Natalie Portman és Ashton Kutcher helyett ezúttal Mila Kunis és Justin Timberlake főszereplésével, a Könnyű nőcskét is jegyző Will Gluck rendezésében. (BS)
"A Barátság extrákkal középszerű romkom, tartozékainak hála viszont virágba borul és szívélyes egynyári kalanddá terebélyesedik." (Alföldi Nóra kritikája a Filmvilág 2011/09. számában olvasható.)
Vetítik: Cool - 23:15

Az öldöklés istene
Yasmina Reza 2006-os színdarabjából, amely hozzánk a Vígszínház előadásában már eljutott, Roman Polanski készített filmes adaptációt, Jodie Foster, John C. Reilly, Kate Winslet és Christoph Waltz főszereplésével. A történet szerint két összebalhézó kamaszfiú szülei leülnek egymással, hogy elsimítsák a problémát, a feszültség azonban csak tovább nő. (BS)
Tarantino szerette.
Vetítik: m1 - 01:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr67124469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása