Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (12.30.)

Keleti, Jeunet, Békeffi

2014. december 30. - Orosdy Dániel

A Rózsaszín Párduc
Shawn Levy meglepően korrekt Pink Panther-rebootja a forgatókönyvbe is belepiszkáló Steve Martinnal. További szereplők: Kevin Kline, Jean Reno, Beyoncé Knowles, Jason Statham.
Vetítik: RTL Klub - 19:10

Hattyúdal
Keleti Márton és Dobozi Imre "másik kultfilmje" A tizedes meg a többiek mellett, bár ez rosszabbul öregedett, és nem is annyira a figurák vagy a bemondások maradtak emlékezetes belőle, hanem a Villa Negra című sláger. Páger Antal alakítása mindenesetre elsőosztályú.
Vetítik: Duna - 20:35

Micmacs - (N)Agyban megy a kavarás
A Hosszú jegyesség nagyívű romantikus drámája után Jean-Pierre Jeunet visszatért a groteszk komédia (lásd: Delicatessen, Elveszett gyerekek városa) műfajához. A 27 millió euróból készült filmben Bazin (Dany Boon) barátai segítségével tönkre akar tenni két fegyvergyártó vállalatot, őket okolja ugyanis, hogy egy véletlenül elsült pisztoly miatt egy lövedék maradt a fejében. (BS)
Vetítik: m1 - 22:15

micmacs.jpg

Békeffi István - Stella Adorján: Janika
Színházi felvétel a filmen is ismert átöltözős vígjátékról, többek között Voith Ágival, Bodrogi Gyulával és a nemrég elhunyt Margitai Ágival.
Vetítik: Duna - 22:15

Próbaút
"Két zenekar, a Dűvő és a Ferenczi György és a Rackajam beül egy Ikarus 66-os buszba, s míg ledöcögnek az Arad közeli Ópálosra Balla Géza borászhoz, a nézők szeme láttára megszületik egy új, közös zenei produkció. Road movie sok egyedülálló muzsikával, megszállott zenészekkel, műhelytitkokkal és jó borokkal." (port.hu)
Vetítik: m2 - 22:30

Kamion
Ausztrál vígjáték.
Vetítik: m1 - 01:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr397021421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása