Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (12.17.)

2014. december 17. - Orosdy Dániel

Atomcsapda
Kathryn Bigelow tengeralattjárós drámája Harrison Ford, Liam Neeson, Peter Sarsgaard, Christian Camargo és Joss Ackland főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 11:10

Hab a tortán
Francia film, melyet elsősorban a főszereplő, Laura Morante játékáért honorált a szakma.
Vetítik: m1 - 20:25

A döntés éjszakája
A 2010-ben elhunyt Arthur Penn zseniális (és paranoid) neo-noirja, egyben egyik utolsó igazi remekműve, mely a bemutató idején nem aratott különösebb sikert, de azóta jelentős kultfilmmé avanzsált. Szereplők: Gene Hackman, Jennifer Warren, Susan Clark, Melanie Griffith (17 évesen, mégis elég merész jelenetekben), James Woods, Harris Yulin, Kenneth Mars. És ebben a filmben hangzik el ez is: "Láttam egyszer egy Rohmer-filmet... Olyasmi volt, mint azt figyelni, hogyan szárad a festék."
Vetítik: Duna - 21:15

Túl a barátságon
"Ang Lee drámája a 21. század és a queer-elméletek témakör tanulságait levonva kérdőjelezi az alapvető billogokat és azt, hogy van-e értelme egyáltalán meleg-hetero fogalmak mentén való gondolkodásnak." (AN)
Vetítik: RTL Klub - 00:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr836987063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása