Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (12.15.)

Sorozatgyilkosos, díjnyertes, fülledt

2014. december 15. - Orosdy Dániel

Életeken át
Sorozatgyilkosos thriller Angelina Jolie-val, Kiefer Sutherlanddel és Ethan Hawke-kal.
Vetítik: Cool - 21:10

Drakula árnyéka - A romániai forradalom kitörésének valódi története
Szőczi Árpád díjnyertes dokumentumfilmje. "A húsz évvel ezelőtti romániai forradalom kirobbanásában hatalmas szerepe volt Tőkés László református lelkésznek, Románia legismertebb ellenzéki személyiségének.Tőkés a hallgatás falát erősebbnek tartotta a Berlini Falnál. Kanadai újságírók segítségével sikerült eljutnia a nyilvánossághoz. A vele készített nagyhatású interjú készítésének körülményeit eleveníti fel a film." (port.hu)
Vetítik: Duna - 21:16

nincs_kegyelem86.jpg
Nincs kegyelem
Richard Pearce fülledt akcióthrillere James Carabatsos forgatókönyvéből, Richard Gere, Kim Basinger, Jeroen Krabbé és George Dzundza főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 22:50

Aranykapuk mögött
Angol-holland dokumentumfilm. "A dokumentumfilm-készítő felbecsülhetetlen értéknek jutott birtokába: megszerezte azokat a felvételeket, amelyeket Nicolae Ceausescu testőrei és bizalmi emberei készítettek a diktátor hétköznapjairól, egy-egy jelentősebb családi vagy baráti összejövetelen, vadászaton. A felvételek természetesen titkosak voltak, hiszen míg a nép a szó szoros értelmében éhezett, addig a Ceasescu család otthonában soha nem látott bőség és jólét uralkodott. Életstílusuk mégsem ezt tükrözte, sokkal inkább egy kispolgári család hétköznapjaiba nyerünk betekintést." (port.hu)
Vetítik: Duna - 22:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr946983623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása